IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Lattiat täynnä puurooSunnuntai 11.12.2005 19:33

joulu kusta ja paskaa kusta ja paskaa kusta ja paskaa kusta ja paskaa kusta ja paskaa kusta ja paskaa kusta ja paskaa kusta ja paskaa kusta ja paskaa kusta ja paskaa tonttu poro saatana hysteria kusta ja paskaa osta osta osta osta osta osta osta osta osta osta osta osta POKS

[Ei aihetta]Torstai 17.11.2005 21:10

Aku Ankka ei enää ole tullut keskiviikkoisin postiluukusta, kun on laskuja maksamatta. Välillä tuntuu, että sieltä tulee keskiviikkoisin outoa kaasua, jota olen alkanut nimittämään Outokaasuksi. Se selittäisi nuo hieman omituiset keskiviikkomerkinnät. Nyt en voi kertoa enempää, sillä minua on jo varoitettu.

Nyt olisi räjähteitä, mutta ajokortti puuttuu. Aina jotain.

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.11.2005 23:11

Tamperelaisessa putkassa melkein täydet 72 tuntia, siat veivät passin ja koko lastin.

Takana uudelleen kadotettu minuus, edessä määrittelemätön kuilu, peilissä känninen saatana. Jälleen siis pisteessä B, lähtöruudun kautta kiertäen. Mutta jokainenhan on suutari syntyessään.

[Ei aihetta]Lauantai 12.11.2005 13:18

Totuuden hetki: haen ensimmäisen lastin Hervannasta tänään.

[Ei aihetta]Tiistai 08.11.2005 21:02

Pieniä hidasteita, hidasta etenemistä. Ei mitään, mitä hohtimet ja viinaleka eivät hoitaisi. Aikataulut taskussa, aineet improvisoitu, kokonaisuus hahmottuu. Seinät eivät kaadu enää, vaan jäävät siedettävään 75 asteen kulmaan.

Elämänhallintaa, the way I like it.

[Ei aihetta]Lauantai 05.11.2005 15:39

Vittu, miten vaikeaa räjähdysaineiden hankkiminen länsimaisessa demokratiassa voikaan olla.

"Avoin yhteiskunta" ei tarkoita sitä, että minun pitäisi tehdä jollekin saatanan EVP-pioneerille selvitystä joka ikisestä kannosta, mitä aion takapihaltani poistaa. Jäivät sitten trotyylit hyllylle vittuunuttuani, ja täten joudun keksimään jonkun toisen lähestymistavan Ongelmaan.

Psykoosi kiipeää selkärankaa pitkin. Aika ei enää kulu lineaarisesti, joten eipä tässä kai ole mitään kiirettäkään. Ei tätä bensalla kuitenkaan hoideta, sen vaan sanon.

Tästä se lähteeTiistai 01.11.2005 02:44

Bensaa on, vaikka maksoikin, ja tikkuja opin raapimaan viisivuotiaana. Mikä on kaiken mitta?
- Vanhemmat »