IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

oikein hyvää huomenta!Sunnuntai 25.11.2007 14:30

oli tossa juu piänet pikkujoulut perjantaina. oltiin heinin ja jennan kans vuokrattu mökki haverista ja sinne me sitten kaikki tuppauduttii! aika paljon porukkaaki oli, hyvä vaan, etten tuntenu niist puoliaka. ja olihan siä tuttujaki. :> kaikinpuolin oli sitten hyvät bibbalot ja aika kiitettävästi tuli otettuaki. aamulla parin tunnin yöunien jälkeen olin kai viäki hiukan humalassa. nukuin kyllä perkeleen huonosti.
siä ei onneks hajonnu mitään suurempaa ( kaks lasia varmaan vaan ja miian peili ). muutamat tappelut meinas kyä syntyä ja mä taas umpikännis koitin mennä väliin, kappas vaa, et mut sysättii siit aina pois. :D jenna kyä sai siin hujakas hiuka damagee toho huuleensa ja se oli pikkase turvonnu. ei onneks kamalempia vahinkoja. PAITSI ETTÄ MUN KENGÄT PÖLLITTIIN JA TAPAN SEN LUTKAN JOKA VEI NE + miian kengät !!
mökkinaapuritki kyä oli kuulemma jotai valittanu ja aamulla valitti uudestaa ku olin siinä keräilemässä roskia pihalta. se siivominen oli kyä aika kiva homma. :DD
ehkä hieman hävettääki.


nyt heräsin sitten monienmonien tuntien yöunien jälkeen ja oon yllättäen TAAS kipeenä. oon tosi tukossa ja tää päänsärky ei vaan lopu! naamaki iha turvonnu ja on huono olo koko ajan. vähemmästäki rupee vituttaan.. kisullaka ei oo yhtää ruokaa, joten mun on kai pakko pistää tää naama kondikseen ja lähtee kauppaan. vois samalla kyä mennä johki, ku en halua olla vaan tääl neljän seinän sisällä. ei mua kyä huvita lähtee.


onneks perjantaista jäi yks hyvä muisto;
" TAHDOTKO MUT TOSIAAAAAAAAN!! " -jenna. :)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.