IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

pidä kiinniPerjantai 14.12.2007 03:06

arvatkaa hyvät ihmiset mitä.
tajusin tässä, että mitäköhän vittua mä oikein teen. musta tulee tarjoilija, ja miks ihmees? raadan niska limassa jossai kälyses ravintolas tai si meen johki hianosto mestaa, mis jokane asiakas valittaa annoksestaa. joopa vittu joo. aika turhauttavaa. työajatki on aivan perseestä. ei sulla tuu oleen mitää muuta elämää ku työ! justjust. toisaalta tykkään ihan homona tehä tota hommaa, mut eihä semmost loputtomii jaksais. musta tulee vanhana siis sihteeri. :)
tänään mulle sattu omituinen asiakastilanne. no, ei nyt omituinen, mut silti. ravintolaa tuli kaks venäläistä, jotka ei osannu ees englantia! vein niille ihan tyytyväisenä enkun kiäliset ruakalistat ja ne tuijotti huuli pyöreenä mua. " ruschkipuschkimamushki " semmosta ne pölötti. tunsin oloni tosi tyhmäks, ku hymyilin siinä ja yritin säveltää niille jotain enkuks. hohhoh.
mun pitäis kai mennä taas vaihteeks nukkuu. mut ku ei niin ei. ihanaa, ku on huamenna vapaapäivä. mut joudunki si iskälle töihin! ei vaa, itseasias tosi helvetin hyvä et pääsen sinne muutamaks tunniks. saan pullaa, sokruu, voita, kahvetta jne himaa ja muutaman kympin. :> vois vaikka vetää perseet huamenna. ja sit lauantaina kahtee töihi. WUHUUWUHUU. sunnuntainaki on joku iltavuoro. ei perse. maanantaina kymmenee. ääää. onneks on ens viikol si keskiviikko ja torstai vapaata, et saa ostettua loput joululahjat.
joululahjoista tulikin mieleen, et mun tekis kauheesti mieli ostaa joillekki jotai kivoi lahjoi, ku on tullu vastaa semmosia, mist varmasti se ja se tykkäis. mut en viitti kauheesti ostella, ku sit joku toinen voi pahastua, ku en ostanu sille, mut ostinki jollekki toiselle.

siis voi jeesus, mikä romaani! mä en enää ees tajua, mitä mä kirjotan. oon niin umpiväsyny.
totean tässä nyt vaan, että musta tulee tätä menoo todella nopeesti vanha ja rupsahtanu ämmä. kai mun pitäs ny osata ottaa ilo irti näistä nuoruusvuosista. mut mä aina vaan juutun johonkin elämän tilanteeseen ja jatkan vast liian pitkän ajan jälkeen. nyt vois olla se aika ku jatkais taas. eli perseet olalle miljoona kertaa viikossa, rahaa palaa ja miähiä menee. justjoo. :D en osaa enää elää niin ku joskus vanhoina hyvinä aikoina. :DD ei perkele, oon säälittävä. anteeks nyt vaan kaikille, jotka vaivautuu lukeen tän. en voi tälle mitään, mun sormet vaan kirjottaa ja kirjottaa.
rupesin muutes tossa miettiin, miks mä olen näin helvetin ärsyttävä ihminen.. en löytäny siihe vastausta. sen verran valasen, et jos mä olen jonku mielestä ärsyttävä, inhottava tjtn niin mut voi kyllä jättää sinne taka-alalle ihan kokonaan. en mäkää oo aina niin tyhmä, miltä mä näytän.
...ja mitäköhän mä taaski kirjotin? huhhuh.
joku vois ny lyödä mua lapiolla päähän ja kehottaa meneen nukkuun. miätin koko ajan mun työharjottelu juttuja ja taidan seota taas vaihteeks tuolta pääkopasta.


ei vittu. nyt nukkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.