IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

teitä kaikkia kun kauheesti aina kiinnostaa tää mun ns. elämä niin ajattelin kirjottaa teille taas tästä päivästä.
nukuin suht pitkään. mulle oli tullu miljoona vihasta ja ei-niin-vihasta viestiä sekä puheluitakin. jennan puheluun sitten heräsin. en oikein muista tarkkaan, mitä puhuimme ( olin niin unessa ), mutta kai jenna kertoi jotain hammaslääkäristään. päätin sitten nousta ylös ja keittelin kahvetta, kipasin suihkun kautta ja sensemmosta aamuhommaa. kun olin laittanu itteni ihmisten-ilmoille-kuntoon, lähdin käppäileen leipomolle. päästyäni leipomolta pois bussipysäkille, huomasin, että bussikorttini oli jäänyt kotiin! ..rupes vituttaan. kävelin sitten kotia kohti ja meinas tulla vitullinen kiirekkin. nappasin bussikortin pöydältä ja hiippailin bussipysäkille. kaupungilla hilluin hetken ja ostin yhen lahjankin. onneks juha otti mut big titsin edestä kyytiin ja heitti himbeen. siis karvinen tuli meille. :) kotona tajusin, etten oo syöny mitään ja laitoin pari karjalanpiirakkaa mikroon. mulla oli onneks jääkaapissa munavoita valmiina. ;> päätettii si ruveta oikei kokkailee ja tehtiin perunamuusia ja jauhelihakastiketta ( salaattiaki oli jääkaapissa! ). tuli aika namia. :)
oli siis varsin erikoinen päivä. hoilailtiin ihmeellisiä biisejä ja naurettiin kaikelle mille vaan voi nauraa, ehkä naurettiin hiukan sellasillekki jutuille, mille ei vaan voi nauraa.

oivoi. aika rentouttavaa tämmöset vapaapäivät. pitäs viä paketoida pari lahjaa.. toivottavasti ihmiset tykkää mun lahjoista, ku oli rahat pikkuse tiukoilla, kuten myös aika. ei oikein ideaka lentäny.. noh, näillä mennään. onneks on huomen aamul aikaa, ku menee vast kolmee töihi. ..kerkee silittää ton työpaidan ja semmosta.

huomaatte tästä, kuinka kiinnostavaa tää mun eläminen on. tekis niin miäli lähtee juamaa, mut ku ei. huomenna ois pimpalot, mutta kiva olla kymmenee töis.. jaksaiskoos sen jälkee mennä..? jaa-a. ja lauantaina kahteetoista töihi. sit onki onneks neljä päivää vapaata. pystyy tekee noi koulujutut valmiiks. jos jaksaa ja jos inspaa.

yks asia mua ahdistaa. UUSI VUOSI. voitteko kertoo mitä teen?! ähh, juada pitäs mut missä ja nii päi pois.. :/ noooh, kai sitä jotai si keksii. oha tos ehdoteltu vaik mitä, mut en oikei tiä.
onneks on ny pari päivää aikaa miettiä toiki juttu valmiiks. huhhuh. meen ny tiskailee ja tekee jotai turhaa. kastellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.