IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

helvetin ylpeet !Sunnuntai 13.01.2008 02:00

päiviä kuluu niin että suhahtaa. oon jotenkin helvetin onnellinen taas. :)) mulla on joku mielialan vaihtelu nyt päällänsä, ku välillä tuntuu, et kaikki menee vituiks, sit välillä hymyilen vaan koko ajan. niinkun nyt!

menin tossa humppilaan torstai iltana. perjantaina käytii loimaalla vähä kaupoilla ja alkossa. illemmalla tuli puhelua joka suunnasta ja sitten ruvettiinkin juamaan. yllättäen! oli tositositosi kiva ilta. kiitosta! aamulla heräsin puheluun varttia vaille yks ja siitä lähtien puhelin on piipannu koko ajan. en tajua. kellään ei oo mitään asiaa ja sit kun on ni se menee juoruiluks. harmittaa vaan, ku jouduin lähteen jo tänään. johtuen siitä, että huomenna meen töihin ja pikkuveikkani tulivat luokseni yökylään. humppilan juna-asemalla sain niiiiin erikoisen puhelun, että meinasin olla jo hyppäämättä siihen junaan, mikä juuri kaarsi turusta päin. mutta vittu kun oli pakko mennä! nyt ottaa kyllä niin pannuun.. mut eipä se mitään, eilinen oli ainakin kiva. :)

mulla on enää kaks viikkoo töitä, sit alkaakin loma! sillon en muuta teekkään, kun nukun...! okeiokei, mun on pakko käydä autokoulussa ja tehä muutamat kouluhommat valmiiks, mut ei mun loma siitä mikskään mee. oivoi, keskiviikkona on taas liikaa menoo, kun rakas nro 2 täyttää myöskin 18 v ! onneks saan huomenna riittävästi (toivottavasti) rahaa, niin saa kustannettua ens viikon hölmöilyt. ;)

mulla oli oikeestikkin jotain tärkeetä kerrottavaa, vaikkei uskois. voi paska, kun en muista mitä se oli.. kaippa meen siis nyt tutimaan tohon pienien miesteni viereen ja herään sitten aamulla tosi aikasin laittaan niille sapuskaa ja sen semmosia. joo, näin teen. kauniita unia teillekkin!

<3 kiva olla taas kiinni. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.