IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

Oli hyvin vilpoinen kevät ilta, mutta silti tunsin kuinka kuumenin kokoajan yhä enemmän ja enemmän. Tunsin kuinka olin lähes hajota kuumuudesta. Katsoessani eteenpäin huomasin, kuinka löysä muna valahti päälleni. Olin hämilläni, enkä toipunut tästä pian. Yht'äkkiä tuntui kuin olisin kuplinut kuumuudesta, mutta se olikin vain muna joka oli jo lähes kovettunut. Eikä aikaakaan, kun aloin nytkähtelemään edestakaisin omituisen tunteen vallassa. Yllättäen joku tökkäisi minua niin, että kirpaisi kovasti. Kipu ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun aloin jo tottua edestakaisiin raastamiseen. Hetken kuluttua joku rikkoi kalvon ja vaaleaa viilentävää nestettä valui pitkin reunojani, ja ympäröi minut. Tunsin suurta nautintoa, kun muna oli poissa päältäni.


Eka kertani oli unohtumaton, enää en ole kokematon teflon-pannu.

Tämä on tarina uudesta paistinpannusta, jolla paistettiin ensimmäistä kertaa munakasta. MITÄ SINÄ OIKEIN KUVITTELIT, SENKIN PERVERSSI?!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.