IRC-Galleria

nafi

nafi

Älä mun persettä nuole, ei sieltä tuu ku paskaa.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

TRINNNN. "Onks ikää!?" >DDMaanantai 29.05.2006 18:39

Kai tän vois ottaa itellenikin käyttöön tän päiväkirjan ,vaikka en minä tänne mitään osaa kirjottaakaan.. hohhoh.
Torstaina oli konfirmaatio ja meillä oli paljon vieraita .. En enää ikinä pidä juhlia jossa joku ottaa minusta kuvia.. oli se niin kamalaa. VHÄMMP. Kiitos kuitenki ku kävitte.. :D Oikeastaan oisin voinu laittaa lehteen ilmoituksen että en juhli mutta lahjat saa tuoda.. mutta olihan se kiva saada ne vieraan nähtäväksi, ei niillä lahjoilla oikeastaan ole väliä tuokokaan.
Ajatus on tärkein.
Viikonloppu oli tosi kiva. Leirillä Puolangalla.. Hullua sakkia kyll..<3 Ei paljoo kyll nukuttu mutta naurettiin ehkä senki edestä.. Sairasta. Käytiin Katiskassa pizzaa syömässä .. Ensimmäiset ajatukset jumppapallon tekemästä pitsasta oli aika karmivat mutta totesimme että katiskan pitsa on ihan maukasta.. ja sitä voi syödä yökkimättä. :> Kiitokset jumppapallolle hyvästä pitsasta. Eikä voi olla sanomatta tätä upeaa tapahtumaa että kuulimme kohteliaisuuden jumppapallon suusta.. " kiitos teille , heippa. " :ooo Se oli aivan uskomatonta, ennenkuulematonta.. VAU! Se julman näköinen pieni pyöreä ihminen osaa päästää jotain noinkin kohteliasta suustaan.
K-marketissa oli maukkaita DOMINO-jäätelöjä namms. Ja sieltä kai se tuli se yksi niistä hyvistä jutuista... "Onks ikää!?" >DDD
Leirikeskuksessa käytiin ensimmäistä kertaa. Anni-mummokin huomasi ehkä sen että noita naamoja ei tällä tiellä ole ennen näkynyt , niin tiiviisti se nenä sitä ikkunalasia pitkin laahasi.. räkävana vain jäi..:DD
Se pojun ja mun seurapeli oli hauska vaikka eka katottiinki vähän oudosti.. kohta huomattiin ni meitä oli ainaki 7 pelaajaa. :DD Sitten siitä kehitty pesäpallo tai ainaki sen tyyppinen peli. :> Hienoo.
Mulla oli erittäinki hauska leiri, joka nyt ei kovin uutta ole koska kaikki leirit on..
tai ainaki yleensä . <3 :D

Kiitos siis teille jotka siellä olitte. <3 Pojulle erityis kiitokset hymystä, se näky monesti. <; <3


-Ninna-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.