IRC-Galleria

Menestyksen salaisuus tässä meidän rakkaassa yhteiskunnassamme on se kuinka syvälle saamme päämme juurikin sinne mistä kakkaa yleensä suolletaan maailmalle. Viis siitä kuinka taitava olet, mitä osaat ja mitä et osaa. Kunhan osaat mielistellä ja sanoa asioita joita halutaan kuulla. Tämä pätee erityisesti kouluissamme. Pärstäkerroin elää ja voi erittäin hyvin. Turha on opettajien väittää että oppilaan persoonalla ja ulkomuodolla ei olisi väliä. Mukavien ja miellyttävien ihmisten suosiminen on meille kaikille perin inhimillistä, emmekä oikeastaan voi koko asialle yhtään mitään muuta kuin valehdella itsellemme ja muille.

No.. Täytyy kyllä rakkaan isänmaamme kunniaksi sanoa että olemme ainakin näennäinen hyvinvointi yhteiskunta. Painotan kyllä sanaa näennäinen. Sillä miten ylipäätään voidaan mitata hyvinvointia??? Niin kattavaa tutkimusta ei ole olemassakaan joka tarkastelisi asiaa tasapuolisesti jokaisella osa-alueella. Siispä tutkimusten julkaisijoilla on vastuu siitä missä valossa asiansa esittävät.. Ja kuinka siis toimitaan? No esitetään asiat itselle ja asemalle suotuisassa valossa. Painotetaan jotain tiettyjä osa-alueita ja tahallisesti pimitetään ja väheksytään muita. Onko tavallisilla kaduntallaajilla todellista, rehellistä tietoa kansakuntamme tilasta, vai johdetaanko meitä harhaan ns. eliitin toimesta?

Ns. eliitti. Mikä se on ja ketä siihen kuuluu? Aloitan poliitikoista. Suomen poliittinen eliitti ovat ne vanhat sota ratsut jotka vuodesta toiseen istuvat hallituksissa, eduskunnassa ja missä lie valiokunnissa. Niin ja yleensä heillä ei ole mitään mielipidettä saati vastuuta mistään asiasta. Vuodesta toiseen luvataan ja sitten petetään ja siitä huolimatta tullaan aina valituiksi uudelleen. Aina nuo samat naamat lupaavat uudistuksia ja muutoksia joita ei kuitenkaan koskaan tule. Mieleni tekisi syyttää heitä valehtelijoiksi. Noh.. sitten voisin mainita toisen ryhmän joka kuuluu kansakuntamme eliittiin.. Teollisuuspamput tahi sikariporras. Tämä eliitti ryhmä saa tehdä mitä ikinä lystäävät kunhan on tarpeeksi rahan tuomaa statusta.. Yleensä käytännössä edes rikoksista heidän ei tarvitse vastata muuten kuin näennäisillä ja täysin naurettavilla rangaistuksilla. Mielestäni suomalaista eliittiä voisi hyvinkin kuvata sanalla moraalittomat tai vastuuttomat. Ja heistä meidän kaikkien tulisi ottaa mallia...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.