IRC-Galleria

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. tekstailu, se on jokin pakkomieli mulle oikeasti. kännissä soittaminen. pitäisi ottaa puhelin kokonaan pois. joskus innostun tekstaamaan jtn paskaa että en itsekkää ymmärrä mitä tekstailen. onneks tää on laatunut jonkin verran. ja sit ko ei jaksa tekstata niin sillo just kaikki txt, mut siitä voi olla varma että mä vastaan aina jos joku txt mulle ;)

2. mulla on ylivilkas mielikuvitus ja oikeasti tarkoitan sitä. jos mulle sanoo vaikka lumikasa, pystyn repimään ajatuksissani jotain niin hauskaa siitä että muut kattoo mua ko hullua. ;) ei tule ainakaan tylsää ;D

3. omistan photarin jees. kun olen kotona ja tylsyys iskee haen netistä joittenkin näyttelijöiden yms kuvia ja muokkaan niitä itteni mielestä paremman näkösiks (sen voi sanoa että mischa barton on paremman näköinen mustilla hiuksilla ja lävistyksillä) oppiipa ainakin käyttämään paremmin ohjelmaa (:

4. kun olen yksin kotona laitan musiikin täysille ja laulan mukana ja joskus jopa innostun tanssimaanki (vanha tanssinmaikka merja koskiniemi ei varmaa olis ylpeä musta jos näkis mut nyt) ja sieltä sit tulee mitä musaa tulee :D kyllä musta vielä tulee tanssija <3

5. esitän usein bussissa yms että kuuntelisin musiikkia vaikka en kuuntelisi, on joskus tullut kuultua vaikka mitä mielenkiintoisia keskusteluita ;) ja arvostelen mielessäni pukeutumisesta liikkumiseen (vaikka joop en ole mikään paras sanomaan) mut aina sitä keksii miten jokin voisi olla paremmin ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.