IRC-Galleria

outojaSunnuntai 02.12.2007 16:40

Mulla olis kauhea himo nyt kaataa käsiin erikeepperiä, odottaa, että se kuivuu ja sitten repiä se pois. Ainoa, mutta on se, että heitin juuri toissapäivänä erikeepperi purkin roskiin, koska se oli mielestäni turha enkä tarvitse sitä ikinä -.- No kuinka ollakkaan heti seuraavana päivänä tarvitsin sitä...

Toinen himo nyt olisi riehua ulkona noissa lumikasoissa ja leikkiä lumisotaa, tai mennä pulkkamäkeen. Sen jälkeen voisi jouda kuumaa kaakaota ja mennä saunaan.

Kolmas himo (jota en jaksa odottaa) on pikkujoulu jubileerit, jotka toivottavasti tulevat toteen ensi viikonloppuna.

En ymmärrä mikä vimma mulla on hävittää kaikki mun lempipipot ja -hanskat. Viime talvena hävitin maailman parhaimman valkoisen nalle pipon ja kaipaan sitä yhä. Tänä syksynä ja talvena olen onnistunut hävittämään valkoisista pörrö lapasistani toisen, molemmista lempi sormikkaistani toisen parin sekä lemppari mokkanahkahanskat. Odotan innolla mitä seuraavaksi onnistun hävittämään. Ainiin tässä muutaman viikon sisään hävitin greativen mp3:sen, että jos satut löytämään sen voin löytöpalkkioksi kutoa sinulle vaikka kaulahuivin.

Asia, jota todella kadun on se, että menin kampaajalle viime perjantaina. Silloin itkin ehkä suurimmat kyyneleet ikinä. Onneksi rohkean äitini ansiosta sain miellyttävämmät hiukset ja vielä samaan hintaan. Enää en kuitenkaan voi sanoa, että hiukseni olisivat säästyneet värinpoistolta tai muilta kauheilta käsittelyiltä.

Sitten asioihin, jotka stressaavat tällä hetkellä; ensi viikolla alkava tet-jakso (siis huomenna!! :S), sekä joulu -.- En varmaan koskaan ole pitänyt joulusta mitenkään erityisemmin tai ainakaan joululahjojen hankkimisesta. Se mitä ostan lahjaksi ei ole ongelma sillä ihmisille on helppo keksiä lahjoja, mutta se miten saan budjetin riittämään on sitäkin suurempi ongelma !
Asia joka ei varsinaisesti stressaa, mutta häiritsee, on skootterini joka edelleen kuukaudenkin jälkeen odottaa hakijaansa korjaamolla :DD Ai miten niin aikaansaamaton ?

En jaksa odottaa, että pääsen järjestämään pikkujouluja (jos vaikka saisimme tänäkin vuonna nauttia dianan ja ammin järjestämästä joulunäytelmästä "haunting hitler" :'DD) ! Tai sitä, että pääsisin leipomaan pipareita <3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.