IRC-Galleria

Ei voinut käydä taas näin......Lauantai 28.02.2009 16:15

Puoli kahden aikoihin olen vielä turvallisesti Tikkurilassa, mutta kohta starttaakin odottamaton matka kohti Espoota. Ja en taas voinut arvata mihin se johtaa...

Tarkoitus oli yöpyä Espoossa hotellissa, kun ylimääräiset henkilöt oli saatu hävitettyä. Jooh olishan se ihan mukava nukkua Scandic hotellissa hintaan 91 €/yö (ja yötähän oli tässä vaiheessa enää jäljellä pari tuntia) JOS OLISI VITUN PORVARI !!??! Päätettiin sitten kääntää kelkka kohti Helsinkiä (helvetin huono ratkaisu).

Neljältä yöllä etsimme parkkipaikkaa Helsingin keskusta, turha varmaan edes kertoa kuinka kävi... Nojooh ei kun matka kohti Vantaan sokos hotellia. Ehditään siinä matkan varrella tehdä muutamia huonoja ratkaisuja mm. lähteä seikkailemaan kehä ykköselle jne. jne.

Vihdoin löytyy se rakas kehä kolmonen ja löydämmekin itsemme kohta Tikkurilasta (klo 05.00 ??). Saadaan auto parkkii ja oletamme "nukkuvamme" kohta hotellin lakanoissa. Eipä käynyt näin...

MITÄ VITTUA TÄSSÄ TAPAHTUU

Matka jatkuu kohti Korsoa... Ajetaan suosiolla ohi. Kerava vaikutti lupaavalta, mutta ei mitään.
Miten tässä vaiheessa alan jo aavistaa mistä saatankaan herätä aamulla..?
Järvenpää !! Kaikki odotukset katossa hotelli avoinna 24 h !!! Auto parkkiin ja sisään... KAIKKI huoneet täynnä, miten se edes on mahdollista jossain Järvenpäässä???!!

Mä luovutan kello varmasti jossain kuuden kieppeillä. Ja mitäs se auto taas lähenee KAS MÄNTSÄLÄN POIKKITIE =))))))))))))))))))))))))

Aamulla taas huomaan herääväni mistäs muualta kuin Mäntsälästä. En valita, hauska reissu ja hyvää seuraa ;)

(Käytiinhän me sitten kyllä muutamaan otteeseen Asolassa ja Rekolassa, jouduttiin poliisin pysäytettäviksi "pienestä" ylinopeudesta, AINIIN ja elvarilla käytiin =))) )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.