IRC-Galleria

nannu``

nannu``

on tunnuslause: "Koskaan et muuttua saa"

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 01.08.2009 01:35

jos vaan haluaisit..
5 kuukautta vanhan brianna lopezin ruumiinavaus paljasti että hän oli kärsinyt pahoinpitelyistä/hyväksikäytöstä koko lyhyen elämänsä ajan. viranomaisten mukaan tämä on kauheimpia heidän näkemiään tapauksia.
muunmuassa vanhemmat ovat syytettyjen listalla.
brianna todettiin kuolleeksi perjantai aamuna memorial medical center -sairaalassa elvytysyrityksistä huolimatta, sanoo sheriffi ed miranda.
perjantai iltana poliisi pidätti briannan vanhemmat, stephanie lopezin 19v., andy waltersin 21v. sekä 19-vuotiaan stephen lopezin (äidin kaksosveli). heistä jokaista syytetään lapsen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä. waltersia syytetään tämän lisäksi sukupuoliyhteyden harjoittamisesta vauvan kanssa.
poliisit ovat puhutelleet kuutta aikuista ja kahta lasta jotka asuivat samassa kodissa briannan kanssa. sheriffin mukaan perhe on ollut yhteistyöhaluinen. ystävänpäivänä syntyneellä tytölle todettiin ruumiinavauksessa useita eriasteisia vammoja ja ruhjeita.
maanantaina sheriffi tarkensi tietojaan ruumiista löytyneistä vammoista: hänen mukaansa briannassa oli 11 eri vaiheessa paranemista olevia ihmisen puremajälkiä, useita mustelmia, kaksi murtunutta oikeanpuoleista kylkiluuta, kolme kallonmurtumaa, aivojen turvotusta ja jälkiä ravistelusta. myös briannan molemmat jalat olivat murtuneet, asiantuntijan mukaan jalkojen murtumat johtuivat siitä että lapsi oli nostettu rajusti jaloista ilmaan. tutkijat ottavat selvää syytettyjen hammaskartoista selvittääkseen kuka puremajäljet on aiheuttanut.
oikeuden papereissa mainitaan että walters on myöntänyt purreensa briannaa, mutta puolustautunut sanomalla ettei kuitenkaan "purrut irti palaa tytöstä". waltersin mukaan myös hänen 18 kuukautta vanha poikansa puri vauvaa. lisäksi stephanie lopezin väitetään purreen ja nipistäneen briannaa turhautuessaan tähän.
sheriffi kertoo että walters ja stephen lopez joivat olutta torstai yönä, jolloin he heittelivät briannaa ilmaan. lapsen pää osui kolmesti kattoon ja ainakin kaksi kertaa miesten epäonnistui ottaa vauva kiinni ennen lattialle putoamista. stephen lopez sanoi juoneensa kymmenen olutta, jotka walters oli ostanut. stephanie lopez ilmoitti juoneensa kolme olutta ja nukahtaneensa sitten. aamulla äiti oli löytänyt briannan lattialta eikä saanut lasta hereille. kysyttäessä mitä on tapahtunut, walters kertoi lopezille heidän "leikkineen vähän rajusti edellisiltana"...

...oikeudessa andy walters sanoo briannan olleen tajuissaan ja itkeneen ilmaan heittämisen jälkeen. walters kävi nukkumaan klo 01:30 eikä tiennyt missä brianna tuolloin oli. kolmelta aamulla walters heräsi ja löysi briannan makaamasta lattialta sängyn vierestä, hän kietoi lapsen huopaan ja laittoi hänet kehtoon. seitsemän aikaan briannan vaippa piti vaihtaa ja stephanie kysyi vauvan mustelmista, tällöin walters kertoi "leikkineensä rajusti" lapsen kanssa. walters vaihtoi briannan vaipan, kietoi sormensa ympärille kosteuspyyhkeen ja työnsi sen vauvan anukseen.
walters myöntää purreensa briannaa mutta puolustautuu sillä ettei hän ole ainoa perheenjäsen joka niin teki. walters kertoi stephanien nipistelleen ja heitelleen vauvaa menetettyään tähän hermonsa. lapsen eno, stephen lopez tunnusti heittäneensä briannaa ilmaan ottamatta tätä kiinni ennen lattialle putoamista. kuulustelun aikana stephen myönsi myös raiskanneensa vauvan. sekä eno että isä olivat useaan kertaan olleet sukupuoliyhteydessä briannaan.
klo 10 aamulla 19. päivä heinäkuuta stephanie huomasi ettei brianna hengitä ja soitti hälytysnumeroon.
klo 11:10 brianna kuoli sairaalassa vain viiden kuukauden ikäisenä.

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 01:50

tulee melkone kiirus jurasikis ku ihmisii pitää nähä :'D

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 01:14

noniii kuinkas moni on menos jurasikkii?

[Ei aihetta]Perjantai 24.07.2009 00:01

PERSKELE!

koko päivä etin kaukosäädintä, ja ny illalla, kysyin jakelta ''tiedätkö kaken mystisen katoamisen?''
ja jake ottaa sen keittiönkaappien päältä!

JA vielä kysyin äiteeltä päivällä :''oisko jake sellasta tyyppiä joka piilottelee tavaroita?'' äitee.''no ei ny sentäs''

ja paskat saakeli rakkaus tekee sokeaks :''D hömppä äiti.

HÖMPPÄ JAKE! :D

[Ei aihetta]Torstai 23.07.2009 21:06

perkele oma kone toimi ollekaa.

vittu.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.07.2009 17:05

ähihihih

tänää tuli tän vuode konfis kuva! :--DD

näytän sentää ihmiseltä :'D

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.07.2009 02:03

kauheeta olla näin kauhee...

:''D

[Ei aihetta]Tiistai 21.07.2009 23:05

AAH!

tuli iso palkka tänää jeij.

haluun jo helsinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :>

[Ei aihetta]Tiistai 21.07.2009 20:02

mä haluaisin

kengät
vaikka uuet venytyskorut
muit korui
uuen hameen jossa on tylliä *entien sanoo kohta ittesä irti, oha se ollu mul jo koht 3-4vuot*
HALUUN KAIKKEA

mut erityisesti haluisin ne monsterikengät