IRC-Galleria

nepa1990

nepa1990

JYKEBOXI JA DANSKU<3

Vihdoinkin kotona!Maanantai 08.05.2006 00:15

Matkustaminen on aina mukavaa... varsinkin hyvässä seurassa! Me käytiin muin enon ja sen perheen kanssa KotRan perinneyhdistyksen kevätretkellä lauantaina ja oli huisin hauskaa!! Oltiin ainakin Viipurissa ja Kuuterselässä, sitten muistaakseni Perkjärvellä ja jossain muualla... Kaikki meni niin nopeesti että en edes muistakaan. Ne vanhat (hieman jo ränsistyneet ja rikotut [tarkoituksella räjäytetyt])korsut oli kyllä aika mieleenpainuvia, ja se Jussin löytämä kypärä! Aikamoinen säkä silläkin... Koko matka huipentui siihen, kun laskettiin seppele suomelaisten sankarivainajien muistomerkille!
No sunnuntaina (eli tänään) mä olin sitten kyllä aika väsynyt (oon edelleen). Ja mua väsytti ihan sikana! Mä oon ollut aika tukossa, kiitos allerisen nuhan. Luulin jo et olin aika pahassa flunssassa, eikä se kyllä kaukana oo. Vielä kun luin niihin bilsan kokeisiin... ja ens viikolla on vaan bilsan, yhteiskuntaopin, fyssan ja matikankokeet!!! Ja sit kun joku huonoonninen (niitä oli kyllä aika monta) sattu soittaa mulle samaan syssyyn kun olin bussissa niin auts, saatoin sanoa rumasti! Harmitti vaan... Anteeksi!
Miten jollain voi olla niin ikävä kuin mulla! Mä en tiiä mistä se tuli (tai tiedän mutta en kerro), mutta mulla oli ikävä jo sillon perjantaina!!! <3 (anteeks, joo se oli teinxsydän, vaikka sen pitäis olla sellanen oikee.) No mut näkyillään... Lähen nyt nukkuun kun oon aika väsynyt ja tukkoinen! Toivonmukaan joku sai tästä tekstistä selvää kun oon vähän sekava just nyt... *Hali*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.