IRC-Galleria

nieinda

nieinda

ja kiireinen elämä.

LUNTA.Sunnuntai 27.11.2005 17:18

Eilen oli ehkä kivointa. Olin Pauliinalla, ja mukavaa oli. Tutustuin uusiin ihmisiin ja nyrjäytin pikkurillini lumisodassa tai jossain vaiheessa kuitenkin. Pippalot oli kovat ja tyttösillä oli yhdellä jos toisellakin meikit poskilla, tosin erisyistä. Pauliinalla oli jotain, ja se hiukan hälvensi sitä hyvää ja iloista fiilistä, kun ei tiennyt mikä tytöllä oli. Mutta toivottavasti ei mitään vakavaa tosiaan...

Syötiin kolmekiloa porkkanoita, ja odottelen nyt milloin nenäni alkaa osoittaa kellertymisen merkkejä. Voitin myös Maken mandariininsyönti kisassa ! (mainitsemisen arvoinen kunniavoitto oli tuo, kun toinen on jotain 190 pitkä ja suukin isompi kuin minulla. {Oon aika syöppö siis.})

Illan päätteeksi sain kunnon lumipesut poikasilta, ehkä heillä on jotain patoutumia minua kohtaan, jotka purkivat tuolla kylmällä ja inhalla aineella. No, joka puolelta olin märkä sen lumen ansiosta, ja kai juuri sitä haluttiinkin. Sukat melkein säästyivät kuitenkin. Mutta lumella leikkiminen on kivaa. Ihan tosi. Ja on kivaa kun on lunta.

Kaisan kanssa oli kivaa viettää aikaa pitkästä aikaa. Pitäisi kenties toteuttaa useammin.


Aamulla piti mennä Adventtitapahtumaan, mutta skippasin, kun nukutti niin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.