IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

nina-camilla

nina-camilla

am i retarded or am i just overjoyed?

:_DDDDDDDDLauantai 01.12.2007 02:52

mies oli tulossa töistä Lamborghinillaan,

kun hän huomasi tien pientareella Ladan .Ystävällinen kun oli, hän pysäköi

tien pientareelle Ladan perään ja meni Ladan kuljettajan luokse. "Taidat tarvita apua?"

Juu, hinausapu olisi hieno homma", vastasi Ladakuski. Tuumasta toimeen, ja kohta Lada oli köytetty Lambon perään."Jos tulee ongelmia matkan aikana niin paina äänimerkkiä" sanoi Lambokuski ."ei toimi äänimerkki", vastasi Ladamies."no näytäppä sitten vaikka vilkkua", kuittasi Lambokuski.

Ja ei muuta kuin tien päälle.
Hetken aikaa Ladaa perässään hinattuaan Lambon rinnalle kaasutteli leikkimään punainen Bemari.

Hetken aikaa leikiteltyään Bemari kaasutti näyttävästi karkuun."Ei helvetti" ajatteli Lambon kuski. "kyllä mä nyt tollaselle Bemarille pärjään! Kyllä se Lada pysyy siellä perässä!"

Ja näin alkoi takaa-ajo. Vähän matkan päässä oli pitkä silta jonka etupäässä olivat poliisit tutkineen passissa, ja loppupäässä olivat luonnollisesti pysäyttäjät.Kun kisailevat autot saavuttivat sillan, kuului pysäyttäjien radiosta: "ette jätkät muuten ikinä usko!

Täältä tulee punainen BMW 200 km/h ja sen perässä tulee Lamborghini 250km/h ja sen perässä tulee punainen Lada, joka näyttää vilkkua! SE MEINAA LÄHTEÄ OHI !!!!! "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.