IRC-Galleria

nitski

nitski

I always feel like, somebody's watching me

Pakko purkaaMaanantai 10.11.2008 14:58

Auttakkee minnuu..
Elokuussa olin joskus loppukuusta kauhees räkä- ja kurkkutaudis+kuumetta, sitten parisen viikkoo ni syyskuun alussa sama juttu. Sit siitäki pääsin vihdoin ja koittaa lokakuun 14. ni tulee taas hirveä kolme viikkoo kestävä kurkkukipu! siis pelkkä kurkkukipu ilman mitää räkä- tai muita tauteja siinä.. Joka kerral kävin lääkärillä ja passitti vaan nielunviljelyy mut eipä ollu mitään ni eihän niihin voinu mitää määrätäkkää muutaku särkylääkettä sun muuta paskaa joka ei auta.
Ja ny ku koittaa marraskuu ni sama rundi alkaa alusta; kurkkukivulla ja sit tulee kauhee kuume ja nuha.. Ja tää on pahin pitkää aikaa, ei jaksa muutaku maata ja jos vessaanki yrittää madella ni tuntuu et jalat pettää alta.. jalat ihan muusina ja öisin herää siihen ku särkee korvia, joka kai johtuu tost kurkkukivust.. tekis mieli kokoaja vaan itkee, ku on niin heikko olo.
Keskiviikkona vois sit vaihteeks mennä lääkäriin tai no terveydenhoitajalle (jos tää ei auta) ku ei ne mua lääkäriin laita joku perus flunssan takia :@ ja sit yksityinen tulis aika kalliiks, mut jos noi ei auta tuolla, niin ei mun parane valittaa vaan varaa sit yksityiselle aika.
Oon nyt vetäny yliannostuksen Ibumaxii, joka tosiaa just loppuu ja finrexiiki pitäs käydä ostaa lisää! Kertokaa! Vai olenko jo immuuni?! :D :@
Mikäköhän päivä joulukuusta on se, kun oon taas täs taudis?? ettei vaan ois hyväl onnel sinä vikana päivänä eli uutena vuotena.. Haha!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.