IRC-Galleria

Sunnuntait on....Sunnuntai 07.10.2007 19:32

Tiätteks sen sunnuntaifiiliksen? Ei muka oo mitään tekemistä, sit kaikki tekeminen tuntuu sellaselta tietynlaiselta ja sit tietää, et huomen pitää mennä töihin (jokkut menee kouluun). Mä en nyt just tykkää sunnuntaifiiliksestä ollenkaan, vaik toisaalta kiva mennä pitkästä aikaa töihin.

Eilen oli oikeen mukava pävä, ensin otin oikeen laiskotelun kannalta, en päässy lähteen Joonsallekaan kylään, ku vaan olin ja möllötin, toisaalta se oli ihan parasta, ku niin pysty tekemään, kauppaan pääsin lähteen sit joskus ennen kolmee :)
Mummilla kävin pelaamassa muutamat rummyt ja backgammonit, ja taisin voittaa kyl kaikki 4 peliä! \o/ mä vaan oon HYVÄ.

Mummelilta mä poljin hakkariin kattelees -94 lätkää, voittivat sen pelin sit 6-3, muistaakseni, oli hyvä peli! Kotiin sit poljin vaihtaan kulkuneuvon pyörästä autoon ja alkoi SIKAMUKAVA ILTA!
Hain Röllin Lempäälän kotoonsa, ja lahdesjärven ja mäkkärin kautta päästiin Röllille Tampereen kotiin. Lahdejärvellä nähtiin paljon hauskoja pikkupoikia (joku joukke-tiä vaik hakkarista olivat tulos..) [aah, mut tästähän johtuukin mun viime öinen uni, jossa olin ihan kummallisessa paikassa kylässä!] Röliilä pestiin vähä sen pyykkiä alakerran pyykkituvalla, nyt näin ne hyvät puolet (opiskelijapojat), mitä on kun asuu opiskelijatalossa :D tosin yllättävän monella oli aika kova meno, tosin, sehän oli lauantai-ilta :) hissi hajut oli kyl uskomattomat sillo ku kotiin sieltä lähin, yh.

Jossain välissä pyykäämisen jälkeen, me sit lähettiin kuvaileen Tampellan alueelle ja sinne kosken suuntaan (tuloksia näätte meitin molempien kuvista:) siel me viskottiin lehtiä taivaalle ja leikittiin valaistusvaloilla ja taskumlampulla ja Rölli kiipeili patsaiden päälle :D Oli mahtavaa tehdä kaikkea mahollista välittämättä ohikulkevista ihmisistä, jokka ihan takuuvarmana katso ihmeissään meitin touhuja :) mut me nautittiin ja kuvattiin. Kyl me se suht söpö mies huomattiin joka meni eka ohi, sit kohta käänty ja meni uudestaan ohi, meinattiin pyytää sitä lavastajaks, eli lehtien heittelijäks meille :P mut ei me sit....

Sitte ku palattiin kämpille ja nautittiin vähä lämmittävää teetä ja patonkia, niin muoksittiin ja pienenneltiin kuvia... myöhään meni MUTTA oli kyl tosi kivaa!!!!! :) Kiitos Röllis!

Tänään äiten kaa käytiin jo Nuutajärvellä ja urjalassa, ja millerissä (ei taia olla enää sen niminen)... tankkasin ruokaa kotonakotona ja nyt oottelen ihmisiä kylään ja kärsin sunnuntaifiiliksestä, that's it. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.