IRC-Galleria

äxxdee. tälläne on sie-mies: Sunnuntai 09.07.2006 00:38

eks sä oo koskaa nähny järvenkyläs sellast tyyppii joka hyppii aina pellehyppyi sielt kolmosesta ja muutenki se on ihan hullu !
kerran se meni yhtärin katolle ja hyppäs sieltä päällee alas. sen silmä muurautu kiinni ja sit se
silmä myös halvaantu. sit ku siel on se ruokalan katto nii se hyppäs sieltä puuhun ja laitto siihe puuhun narun kiinni ja meni sitä narua pitki saunan katolle. sit se hyppäs sielt saunan katolt kahel voltil alas.
kai sä tiiät sen 'sienen' ala-astee pihas? no kummiski, se kiipes sinne katolle ja rupes seisoo siel. sit jotku anto ihan himo kovat vauhdit ja se pysy siel pystys , levitteli vaa käsiään et pysy siel katol. sit se kummiski lensi sinne puomille ja sen nenä murtu. ooks huomannu ku sen nenä on sen takia sellane vähä vino.
ja kerra se tuli meijän auto tallin katolle ja kysy oks meil ketää kotona. onneks silloi meil oli vaa mä ja janna. sit se hyppi siel meijä pihas iha innolla. se kiipes kuusenlatvaan ja tippu sielt sillee et sen kädet oli iha verillä ku ne osu siihe runkoo ku se tippu .. se oli vaa et oho ja jatko sekoilua. sen vanhemmatkaa ei sano sille ikinä mitää !!

by: noora ja janna :'''''''"D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.