IRC-Galleria

lokakuu avautuminen osa 1Lauantai 03.10.2009 02:39

elikkä siis,
rupesin tässä ikävöimään kameraani, sitä ihanaa pinkkiä pientä palleroista olli olympusta! mitä oikeesti teen ilman kameraa, en yhtään mitään! ja en saa edes uutta enään kun toi oli jo 4 rikkoutunut kamera 3 vuode sisää! eikä se ees ollu mun vika että se hajos, tai oli mutta ei kokonaan! iha tylsää ku nyt ei saa koskaan uusia kuvia ja kavereita vituttaa lähettää mulle koko aja kaikkia kuvia ja muutenkin mitä mää nyt teen tylsinä koti-iltoina kun en voi ottaa rumia poseja itsestäni tai wannabe taide kuvia jolle nauran itsekseni yön pikkutunteina.. oikeesti mä en ala! MÄ HALUAN KAMERAN NYT TÄNNE HETII!! mutta ei, kameraa ei ole - eikä tule, pitää nyt vaan tyytyä kohtaloon vaikka tiukkaa tekeekin
ps tänään on iha tyhmä perjantai ja olis pitäny mennä reeneihin mutta kun en jaksanu kun olin vähän maaninen vai mikä se on kun ei jaksa yhtään mitään! mut sitte nyt tuntuu että olis kuitenkin pitäny mennä.. noh ei voi mittää enää, sunnuntaina vois harkita uudestaan..
ja pitäisi varmaan alottaa lukee psykan kokeisii, mutta kun en jaksa sitäkää, mä en pidä siitä aineesta yhtään, miks otin siitä oikeestaan kaikki kurssit! eihh, toi mun lukiolaisuus on kyllä niin läppä että parempaa ei ole, mitä mä teen sielä kun en pääse edes ykkös kursseista läpi.. mä en nyt oikee tiedä mihin kouluun mää kuuluisin joten kai toi lukio tossa mennöö, tai menee jos on mennäkseen.. en jaksa oikeestaan edes välittää, vähä stressaa kyllä vaan ja uni jää vähiin ja koulussa väsyttää ja kotona väsyttää ja kaikkialla väsyttää ja hmm.. miksi silti katon aika bb:n vaikka voisin jo mennä nukkumaan, emmä kyllä hirveästi elämässäni häviäis jos en sitä ohjelmaa kattois, tai mistäs sitä tietää kun en oo ikinä kokeillu.. niin ja sit piti vielä mainita, että miksi yhtäkkiä tuli näin kylmä, ei viikkositte vielä ollu edes kylmä, mä en halua olla pihalla kun sinne jäätyy, vaikka on tumput ja takki ja pipo ja kaikki että odottelen oikeen innolla niitä yli -30 asteen pakkasia! nnoo kai niihin tottuu, kaippa kaikkeen tottuu ajan kanssa enpäs osaa tohonkaan mitään sanoa. joo-o nyt vähän kyllä venähtää tää mun avautuminen kun piti avautua vaan kamerasta.. mutta avaudutaanpas tässä kaikesta sitten.. niin muuten! elämä on _tylsää_ nykyään, missää ei oo mitään tai ketään! hei nyt jotai menoo, vai oonko mä vaan jääny ulkopuoliseks kaikesta hauskan pidosta:--D? ei mulla ole kyllä koskaan näin tylsää ollu! oon varmaan 3-4 perjantaita ollu ny kotona tässä mukavasti istuskellut koneeni kanssa.. että ei huvalta näytä! ja ei tule näyttämäänkään.. kaisse on tää lukiohinttaruus että kaikki muu elämä kuolee tai jotain, en kyllä tiedä sitäkään.. mutta joo ehkä mää lopetan ihan hyvän sään aikana ennenkun rupeen mitää kamalia juttuja kirjottelee tai ei kamalia mut jotain jehee, hmm joo oke noni moi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.