IRC-Galleria

onnellisuus......tyytyväisyysTiistai 06.01.2009 05:23



oletko onnellinen?

vaikea kysymys vastata? mietitääs.....voitko sanoa että olet täysin onnelinen ihminen..sinulla ei ole huolia, tunnet olosi turvalliseksi ja sinulla on halu elää.
asiaa voi katsoa monella tapaa mutta yleiemmin sitä katotaan materiaalisesti ja henkisesti esim herra X: hänellä on perhe ja kaksi koiraa.(jos et tykkää koirista niin kaksi kissaa ja jos ne ei kelpaa ni kysyn: mitäs hemmetiä ne on sulle ikinä tehny) jokatapauksessa.. hänellä on katto pään päällä ja ruokaa jääkaapissa, onko hänellä kaikki aineet onnellisuuteen? onko herra X oikeus valittaa kun toisilla ei ole mitään saako hän olla onneton?
henkinen puoli: Neiti Etsivä ..eiku Neiti Z (otetaan vähän eri sukupuolta esiin) asuu yksin, viime jouluna joulukuusi kaatu ja sytytti talon palaa ja siinä paloi kaks undulaattia(lintuja) hän joutuu ravaa eri suoja asunoissa ja yrittää epätoivoisesti saada elämän taas raiteille....onko hän onnellinen? onko hänellä syytä iloita? vai onko hänellä enemmän oikeutta olla onneton kun herra X;llä ?
mielenkiintoista ..tää kuulosti paljon fiksumalta ja filosoofisemalta(onkohan toi ees sana) mun päässä... ........sanotaan ettei raha tee onneliseks.........mutta kyllä se tässä maailmassa helpottaa...okei syy miksi aloin miettii tätä on..........koska olen onneton...(yhyhyhyyh riitääkö? yhyhyh) NO EI vaa ........................mulla oli tylsää.(ja luin terveystietoo vahingossa).oikeestaan vaihteeksi tässä ei ollut mitään oikeata miettimisen ahetta kun että...sit ku valitatte miettikää vähän...onko kaikki nii perseestä vai voisko olla huonomminki..eli chillii..( damien: 'aiden oo hiljaa') mutta voitko vastata kysymykseen rehellisesti

Oletko onnelinen? ja ei kyllä ei vastauksia ..heitä joku ihan villi vastaus..joka jollain tavalla perustuu asiaan...joo oon todella tylsistyny( babyface sattuuko hymyillä?)

ninja kuittaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.