IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

nnniiii lol ahahahhaaaaaa.Keskiviikko 28.11.2007 22:50

"MO1111!
v1ts1 t1etsä ku 3n s44 tulee mun p01kak4ver11!sillä vaan aina lörähtää kesken menon ja sit mullon vissiin joku hiivasieni tai jtn:O en tiiä mut viidakossani kasvaa vitusti sieniii:(((ägnst ängst
mun maikka sano mua huoraxx ku pidin toppii koulus siileen et mun nännit nöpötti:OOO eihän s11n m1tn väärää oo eihän ängst ängst!!


Vastaus: 28.11.2007 15:57
Hei,
ja kiitos viestistäsi.
Kerroit siinä parisuhteenne seksielämään liittyvistä ongelmista, sekä epäilit, että sinulla on hiivatulehdus. Ymmärrän, että nämä asiat askarruttavat mieltäsi. Kannustaisinkin sinua käymään lääkärin vastaanotolla. Jos olet korkeakouluopiskelija, voisit varata ajan Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön lääkärille (www.yths.fi). Muussa tapauksessa voit olla yhteydessä alueesi terveyskeskukseen tai käydä koulusi terveydenhoitajalla. Ajattelen, että vastaanotolla voisit keskustella ammattilaisen kanssa omasta terveydestäsi ja seksistä.
Kerroit viestissäsi myös, että opettajasi oli sanonut sinua huoraksi. Uskon, ettei tämä tuntunut sinusta mukavalta. Toivon sinulle kuitenkin hyvää jatkoa ja mukavaa loppuvuotta. "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.