IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

kerro toki lisääLauantai 13.12.2008 03:16

<mmin-> kerron sulle tarinan :
olipakerran minna ja piia he olivat hyvin onnellisia tyttösiä mutta eräänä päivänä he joutuivat lentokoneonnettomuuteen ja joutuvat saarelle jossa ei ole elonmerkkejä
he kärsivät nikotiinin puutteesta noin 2 päivää kun he saavat idean mennä kurkistamaan rikkinäisen lentokoneen matkalaukkuruumaan jossa on paljon matkalaukkuja . ja sieltähän tupakkaa löytyy, mutta ikäväkyllä tulta ei löydy . he yrittävät ensin hangata puitavastakkain sitten kiviä, mutta mikään ei onnistu . sitten piia saa älyn väläyksen ja sytyttää tupakan hätäraketilla .
se oli viimeinen hätä raketti ja minna sai paniikin ettei heitä ikinä löydettäisi ja he kuolisivat mutta sitten, minna keksi kiertää koko saaren rantaa pitkin . kun minna ja piia olivat puolessavälissä matkaa olikin mennyt jo 3 kuukautta . minna ja piia olivat kuin tikkuja kummallakin oli vain yksi rööki ja he näkivät nälkää .
sitten piialla meni hermot ja soitti kotiin, sitten piian äiti tuli hakemaan minnaa ja piiaa pois sieltä ahvenanmaalta . senpituinen se .

&lt;sydän&gt; ihanaa minna ! &lt;tuuletus&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.