IRC-Galleria

paia

paia

sorry, i don't speak that language
haluun vauvan! haluun mennä naimisiin! haluun muuttaa dubliniin! haluun nenäleikkauksen! haluun et mun jalat ei haisis niin pahalle! haluun uudet kengät! haluun mun pankkikorttiin pinkoodin! haluun mun saksan puhelimen toimintaan! haluun teetä! haluun mennä matkalle! haluun pussailla! haluun sähköpostia amerikkalaiselta! haluun että meillekin tulisi kesä! haluun päästä eroon polivläskeistä! haluun ja haluun ja haluun!

HALUUMINEN ON HALPAA MUTTA SAAMINEN MAKSAA

eilen ja toissäpäivänä oli bileet. toissapäivänä lindan läksiäiset ja eilen davidin. oli nastaa! olin umpitunnelissa, kännissä kuin apassi mutta kivaa oli ;) eilen en ees oksentanu!! huraa! irlantilaiset on mahteja! eilen opeteltiin tanssimaan irlantilaisesti ja juopoteltiin viskiä. kaikki oli ihania! upeeta, mahtavaa! mick varsinkin oli huipuin! nam mick

oli silloin toissaviikonloppuna dublinissa! ihmiset oli uskomattomia! kun valuin kotiin lauantaina villin irlantilaisen illan jälkeen aamu-iltapäivästä, vastaan tarpoi ihmisiä jolla oli jo reippaasti aamupalasikspäkit hyppysissä. kansa juopottelee kuin työkseen! käytiin sunnuntaina kirkossa(!) ja pappi tuli juttelemaan palveluksen jälkeen: "where are you from?", "finland", (ottaa kädesta)"ooooh, conratulations! you won the eurovision contest!!", "eeee, thanks" rento asennekin, kirkon katossa oli reikä josta valui sadevesi sisään ja alla olevaan ämpäriin, "we'll be worried when the bucket is full". oltiin marianan kanssa kattoos lätkää pubissa, tsekki-suomi. mariana on slovakiasta eli vähän niinkuin tsekki eli VIHOLLINEN! häviäjä maksaa kaljat. mä hävisin. olin punainen, huuteloin ja tutisin niin että kalja läikkyi lasista. olin niin tunnekuohuissa että päätin ryhtyä ruotsalaiseksi. olin jo matkalla tatuointikauppaan tatuoimaan ruotsin lippua perseeseen mut sitten mentiinkin kauppaan ostamaan ananasta. tapasin yhden pojankin, ronanin. viisi minuuttia siitä kun se tuli puhumaan mulle, me pussailtiinkin jo. on mun taidot vähän ruosteessa :) se oli komee ja lihaksellinen, uuh ooh

sitten kävin kotioossa nyt viikonloppuna, ihana retki! näin kaikki kullanmurut! ja ostin levyjä! ja näin sm3tanan pannussa! ilonpäivä! peksi oli saleen kutistunu entisestään. ja se on saleen homo koska se ei ruvennu pokailmaan mua vaikka kävelin sen ohi. seuraavan kerran pääsenkin ehkä suomeen heinäkuussa. ruikkarirock!

ja musta on tulossa LÄÄPPIJÄ! äsken kun lähettiin töistä, piti antaa kapteenille oikein poskipusujäähyväiset. ja aina kun näkee kavereja, poskipusutervehdys ja/tai halaus. YÄK. oon oksettava. israelia tietty pussataan suulle, onhan se homo kuitenkin. karmee kohtalo.

hoplaa, nyt pitää syödä.


don johnsonin uusi levy on ihan huippukamaa! oon lovena. tscüss

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.