IRC-Galleria

paia

paia

sorry, i don't speak that language

hoh Lauantai 22.04.2006 01:52

oon niin humalassa. huomenna herätys kello 4.oo am. jee! tänään tulin kotiin yhen pintaan ja oli kuuma niin menin pihalle ottamaan aurinkoa ja juomaan kaljaa. sitten tuli maaria kotiin. sitten tuli dawn viinipullon kanssa. sitten tuli roberts ja kristaps ja juotiin lisää viiniä ja roberts tuotti kauniin juustolautasen. ja juotiin lisää viiniä. stten menin pawelille ja juotiin paljon kaljaa ja puhuttiin niin viisaita. sitten mentiin dmitrille ja juotiin lisää. ne puhui miehisiä asioita, minä join. nyt pitäis kai nukkua. jeps

hoh, dawn kertoi että rakkauspakkauksella on ISO!! ihanaaaaaaa!!!!

rakastuin kanssa yhteen groundstaffiin! ollaan flirttailtu koko mun aika täällä mut sit en nähnyt sitä pitkään aikaan. eilen taas nähtiin, suurta rakkautta! tänään se oli mun koneella. yleensä on kaksi groundstaffia pistämässä portaat ja blaa. se oli siellä kolmantena! se vaan seisoi siiven alla ja hymyili mulle!<3<3<3 oh ja voi. on niin söpö. ja ei niin varmaan osaa sanaakaan englantia. but, you know, the international language of loove :D eli seksi ;)

meen varmaan nukkuu kännii pois. huomenna mä oon boordaamassa. varmaan pistän jotkut norjan matkustajat menemään kuubaan.. jes!

nati nati

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.