IRC-Galleria

pippadiu.Keskiviikko 02.01.2008 02:01

Eilen menin si kuitenki viä illal Kristiinalle. Juotii sit kimpas jtn irish cream likööriä, joka oli PAHAA. Tulin sielt sit kotii päi kolmen aikoihi ja nukkumaa si kuudelta ku katoin sinkkareit.

Tänää sit oon oikeestaa ihan vaa ollu kotona, vein mä koiran kyl :) Heräsin siin klo 14 (?) ja sit sen jälkee katoin telkkua ja sitte koneelle. Koneel istuin montamontamonta tuntia, musta on tulossa riippuvaine. En tehny mtn isompia uvn lupauksia.. Lupasin vaan yrittää enempi. Kuuntelen täl hetkel Eppu Normaalia.. Ku sain levyi silt joululahjaks nii pakko on kuunnella, ei sil tää on kyl tosi hyvää :) Ossi tuli meille siinä puol kaheksa ja lähti joskus yhdeksän jälkee, oisko seki venyny johonki puol kymmenee. Katottii vaa telkkua ja Ossi leikki Kikin kanssa. Eka tuli miehenpuolikkaat, sitte frendit ja sitte simpparit. Tiedän, oon tvn orja. Huomenna sitte kahdeksaks kouluun ja oon kadottanu puolet mun koulukirjoista ja lukujärjestyksen. Mä olen hyvä oppilas. Mun on ikävä Urhoa.. Kattelin tänää häkkiä ja en ihan heti edes tajunnu miks se tuntu niin tyhjältä. Sit se iski mua tyhjästä. Sit siinä vähä itkeskelin ja sitte rupesin miettii näit kouluasioita ja sielt miljoonien palauttamattomien kokeiden joukosta tuli Urhon luovutus paperit.. Siinähän sitä sitte ratkesin. Nyt klo on minuuttii vaille kakstoista. En saa tätä varmaa enne tasaa valmiiks. Mut tota noin, tänää oli suht jees pvä koska en tehny mtn ja paastosin, en syöny mitään muuta ku yhden karjalanpiirakan munavoilla. Ja si tietty jaffaa :)

Mut mä alan täst menee nukkumaan ku huomenna kuitenki herätys 06:28. Vois mennä bussil kouluu ku pyörällä on nii piru liukast ja si en viiti pyytää ketää kuskaamaankaa.
Huomen kauhee pvä.. kahdeksast kolmee ja iha kamalia aineita kaikki.. En ees tiedä mitä meil on liikassa. ARGH.

Öit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.