IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

panul

panul

There is still a light that shines on me :)

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kivat on olot.Perjantai 14.12.2007 21:55

Tässä tokaa päivää vähennellään Cipralexia ja olot on mahtavat, not. Sitä ennen taisin unohtaa parina päivänä ottaa kokonaan. Nyt sitten siitä 10mg tiputellaan 5mg ja sitten kokonaan pois. Tämä kaikki neljässä päivässä. Mitä lie liikkunut lekurin mielessä :/ Onneks sain pamia vähän jeesaamaan tätä oloa. Pahennetaan nyt sitä bentsokoukkuakin tässä samalla, vittu.

Olen miettinyt jos sitä ensi viikolla menisi Peijaksen sairaalaan osastolle. Tekisi varmasti ihan hyvää. Saisivat lääkitä kunnolla, ettei tää vieroitus olisi niin helvettiä. Tosiaan olen kolmet lääkkeet lopettanut suoraan seinään. Ensin Remeronin (mirtazapin) päälle vuoden syönnin jälkeen ja en voi suositella kenellekään tuota lopetustapaa. Kaksi viikkoa silkkaa helvettiä. Unettomuutta/säkäreitä ja nälkä poissa. Onneksi sain itseni työkuntoon tuolla lääkkeellä ja sain hoidettua pakollisia asioita. Kunnes paska lopetti tehonsa ja haistatti vitut.

Seuraavaksi vuorossa oli Citalopram. Lääke ei tehnyt mulle mitään muuta kuin heittänyt nälän vittuun ja vaikeutti nukkumista. Olin helvetin lopussa silloin. Varmaan puolisen vuotta söin tota paskaa ja sitten lopetus. Lopetus taisi olla sitä perus säkäri/unettomuus/nälkä poissa paskaa.
Viikon sitä taisi kestää. Pahimmat oireet siis.

Sitten siirryttiin iki-ihanan Efexorin pariin, jota sain syötyä vain muutamia päiviä. Pahoinvointi oli niin saatanan kovaa, että yhtenä päivänä jopa laattasin komeasti 4tuntia oton jälkeen. Ikinä aloitusoireet olleet noin voimakkaita itselläni. Netistä tuli muutenkin luettua paljon juttuja tosta lääkkeestä ja ei kiitos. Lopetusoireet oisivat varmasti olleet saatanan kovia. Tein ehkä elämäni ainoan järkevän päätöksen ja hylkäsin tuon paskan kylmästi. Viekkareita ei muistaakseni tullut nimeksikään.

Cipralex oli vuorossa seuraavaksi. Pahoinvointia alussa, nälkä poissa ja unettomuutta. Sentään kaikki noi oli vielä kestettävissä. Onhan tässä tullut jo treenattua tätä paskaa oloa ;D
Tuota taisi mennä 3-4kuukautta jos oikein muistan. Agressiivisuutta selvästi lisännyt, ei hyvä.
Tässä loppuvaiheilla unettomuutta, nälkä pienentynyt huomattavasti ym. kivaa paskaa.

Nyt ollaan sitten avoimilla vesillä lääkkeistä. Saa nähä selvitäänkö hengissä. Kiitos suuremalle voimalle bentsoista :| Ilman niitä oisi jo naru kaulassa.

Haluun vielä kiittää mun rakkaita ystäviäni tsemppauksesta, välittämisestä ja ylipäätänsä olemassa olostaan :) Kiitokset myös masennus yhteisölle kestämisestä. Varsinaisia purkauksia saanut aina sinne heittää. Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.