IRC-Galleria

HaastePerjantai 03.02.2006 16:50

Iirusska haasto joten eiköhän sitten tehdä :)

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Pidän hameista ja housuista, joten omistan niitä enemmän kuin ehdin edes pitää

2. Rakastan alusvaatteita minulla on niitä niin paljon että joudun hommaamaan niille oman kaapin.. (niitä on saatava joka kauppa reissulla lisää x) )


3. Aina kun ajelen yksinäni eikä mukaani sattunut musiikkia... laulan tai hyräilen itsekseni kypärän sisällä :) tämä tapa on tarttunt myös kun olen jonkun kyydissä.

4. Pistän aina herätyskellon soimaan aikasemmin, et voin sammuttaa sen ja siirrän sitä eteenpäin.. näin voi mukama nukkua pidempään...

5. Kun olen yksin kotona.. laitain jokaisessa 3 kerroksesa täysii musiikin soimaan... Joka puolella soi musiikki.. onneks naapurit eivät ole valittaneet... Kesäisin rahaan soittimet uloskin.... :) mulla on siis bileet kun oon yksin kotona


Arvonta käynnissä.. ja voittajat eli seuraavaksi haasteen tekevät....

1. ^maruna^
2. Homsantuu
3. nananash
4. Mr_tuner
5. Mikzu^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.