IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Vaaka ;)Torstai 13.12.2007 10:58

Nimi
Vaaka


Esittely
­Vaaka on veden merkki, johtava merkki. Se on Venuksen hallitsema Saturnuksen ollessa ylentynyt ja Auringon ollessa laskemassa.

Tämän merkin vaikutusta voidaan kuvata sanalla "tasoittava". Sitä edustaa rakastajatar, rakastaja. Vaaka on oikeudenmukaisuuden ja kaikkien taidemuotojen merkki.

Hänen metallinsa on kupari, kivensä vaaleanpunainen koralli, turmaliini sekä vaaleanpunainen berylli. Hänen värejään ovat vaaleanpunainen, sininen, harmaa, vaaleankeltainen ja vedenvihreä. Hänen päivänsä on perjantai.


Temperamentti
Vaaka-ihminen kuuluu sangviiniseen luonneryhmään.


Terveys
Tämä merkki liittyy munuaisiin ja virtsarakkoon, Vaaka-ihmisen vaivoja ovat noidannuoli, munuaiskivet, munuaistulehdus, sokeritauti ja rakkotulehdus.


Luonne
Vaaka edustaa epävakaisuutta. Koko elämänsä Vaaka-ihminen tavoittelee tasapainoa. Tästä johtuu hänen epäröintinsä ennen toimimista. Vaaka ei koskaan ole täysin paikoillaan. Ensisilmäyksellä hän näyttää hyvinkin ailahtelevalta, epävakaalta ja hiukan opportunistiselta.

Todellisuudessa häntä hallitseva voima saa hänet jakuvasti muovaamaan käsityksiään kaikesta ympärillään olevasta, jotta hän osaisi joka hetki sopeutua ympäristöönsä ja yhteiskuntaan.

Vaaka-ihminen on varsin tietoinen yhteiskunnallisista arvoista ja kykenee arvostamaan, arvioimaan ja valikoimaan.

Hänen suurin halunsa , joka seuraa häntä läpi elämän, on löytää ihannepuoliso. Tämän tyydyttämiseksi Vaaka-ihminen on valmis muuntautumaan sellaiseksi, mitä muut hänestä odottavat.

Toisella hetkellä hän on optimistinen, iloinen ja innostunut ja seuraavalla hän muuttuu ilman näkyvää syytä masentuneeksi, surulliseksi, alakuloiseksi ja epävarmaksi ja epäilee mahdollisuuksiaan sulautua yhteisöön.

Vaaka-ihmiset eivät ole kovinkaan voimakkaita ja he tarvitsevat jatkuvasti opastusta, tukea, rohkaisua ja apua. Heidän ystävänsä pitävät heitä aina suuressa arvossa.

Vaaka-ihmiset rakastavat kaikkea kaunista. He ovat synnynnäisiä taiteilijoita.


Seurallinen käyttäytyminen
Vaaka-ihmiset ovat kaikkein seurallisimpia. Hän suorastaan kammoaa yksinäisyyttä. Hyväntahtoisena henkilönä hän tekee kaikkensa riitojen ja väittelyiden lopettamiseksi. Koska hän haluaa kiihkeästi miellyttää jokaista, hän on taipuvainen asennoitumaan kunkin ihmisen mukaan, mikä tekee hänen ystävyytensä hieman pinnalliseksi.

Hänet tekee suosituksi hänen leppoisa luonteensa, luonnollinen hienotunteisuutensa, iloisuutensa ja todellinen kykynsä rauhoittaa viholliset sekä lopettaa riidat. Hänen läsnäolonsa joukossa on aina hyväksi.


Tunne-elämä
Vaaka-ihmiselle muodostavat tunteet tärkeän osan elämästä. Koska hänen on täysin mahdotonta elää yksin, hän etsii lakkamatta sopivaa puolisoa täydentämään omaa persoonallisuuttaan. Vaaka-ihminen on intohimoinen ja aistillinen ja osoittaa rakkautensa näkyvästi ja pienin lahjoin. Koska hän haluaa innokkaasti miellyttää, hän ottaa huomioon kumppaninsa oman persoonallisuuden ja yrittää kaikin tavoin ymmärtää häntä ja antaa kaiken minkä voi.

Vaaka-ihminen on viehättävä elämäntoveri, vaikka syytä on muistaa, että hänen häilyväisyytensä tekee hänestä osittain uskottoman.


Ammatit
­Vaaka-ihminen on aina kiinnostunut työskentelemisestä yhdistyksissä tai muiden puolesta. Koska hän ei ole luonteelstaan hyökkäävä, hänen on turvauduttava muihin ihmisiin saadakseen kykynsä esiin.

Yleensä häntä viehättävät paljon enemmän taiteelliset kuin tieteelliset ammatit.

Vaaka-ihmisistä tulee kampaajia, manikyristeja ja hierojia. He ovat myös tanssin ja baletin opettajia, koreografeja jne. Naiset menestyvät mannekiineina ja alusvaatteiden, jalokivien ja keramiikkatuotteiden myyjinä.

Vaa'at soveltuvat niin ikään kaupallisiin tehtäviin diplomaattisen esiintymisensä ansiosta. Asianajajina he ovat taitavimpia sovittelu- kuin avioerotapauksissa.

Lääkäreinä he valitsevat kernaasti plastiikkakirurgian samoin kuin ihotautialan ja munuais- sekä rakkosairauksiin erikoistumisen.

Heitä tapaa myös sisustussuunnittelijoina ja ikkunasomistajina. he rakastavat kaikkien taiteellisen ilmaisun muotoja. Heistä saattaa tulla taidemaalareita, muusikkoja tai kirjailijoita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.