IRC-Galleria

Kuusamo/RukaSunnuntai 13.08.2006 23:33

Tän karmaisevan kokemuksen haluun kyl jakaa muidenkin kans. Jos sanat pöytätanssi, keski-ikäiset, Siiri Nordin kuulostaa haukalta niin...
Elikkäs olin tässä viikonlopun Rukalla isän ja Mikon kans. Ideana oli Mikolle näyttää näitä pohjoisen maisemia. Perjantai-iltana isä sit kysyi et haluttaisko käydä jossain Rukan baarissa ku siin lähellä oli se meidän mökki. No me Mikon kans sit suostuttiin. Päädyttiin sit Zone nimiseen paikkaan jossa kuulemma illan aikana esiintyis Siiri Nordiin. Eka kyl Mikon kans epäröitiin mut ku isä sano et se voi maksaa sen 5€ sisäänpääsyn niin sinne sit päädyttiin. Kun pöytiin sit päästiin niin samantien kuuluikin kuulutttajan sanat "Ja nyt on sana sit vapaa...eiku siis laulu elikkäs tervetuloa laulamaan karaokea". Oltiin sit seuraavat 2h Mikon kans ihan tuskissaan ku baari ol täynnä keski-ikäisiä laulamassa iki-ihanaa karaokea. Eikä siinä vielä kaikki. Tämä baari oli kuuluisa siitä että sielä tanssittiin pöydillä!!! Siis ajatelkaa n.20 keski-ikäistä siis 40-50 -vuotiasta tanssi sen koko 2h pöydillä kun mitkäkin teinit!!!! *yök* ja me vieläpä istuttiin siin pöydässä millä ne tanssi.
Onneksi sitten 12 aikaan vihdoinkin nuorisoa alkoi ilmestyä ja Siiri Nordiin nousi lavalle bändeineen (jossa rumpuja soitti sen näyttelijä-veli...onkose Lasse?). Se keikka oli ihan kiva vaikka eka kertaa kuulinkin Siirin soololauluja...oli ne vähän erillaisia verrattuna Killer aikoihin :)

No juu olipas taas mielenkiintoista... *nauraa*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.