IRC-Galleria

peijakas

peijakas

Just ihana tyttö!

Vittu mitä pelailua taas tänään..Keskiviikko 17.10.2007 01:15

Vituttaako?

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA
Kerrospukeutuminen, liukkaus. Nii ja se ku pakkasella kaulahuivi jäätyy, kun siihen hengittää. Ja kun oon niin tajuttoman kalpee! Nii ja talven lomamatkat on helvetin kalliita!

KEVÄÄSSÄ
Se helvetin irtohiekka mitä kävelytiet on täynnä talven jäljiltä! Ja se kun kiekkokausi loppuu ja Tappara putoo heti sääleissä. Nii ja mulla on synttärit ja saan ehkä tasan kolme korttia; yhden mummulta, yhden porukoilta ja yhden..Lepältä.

KESÄSSÄ
Lihottavat terassikelit. Se kun haluaa että on kuuma ja sitten on liian kuuma. Ne helvetin hyttyset. Kiekottomuus ja se että pesispeleihin maksaa liikaa. Että tarvii olla VUOROtyössä, myös kesäsin, perkele. Ja jos lähden alkukesästä etelään, saan takuuvarmasti kaulaan aurinkoihottumaa..auts. Ja hei, litra herneitä maksaa saman verran ku ennen vanhaan lippu lätkämatsiin! Nii ja juhannus, se nyt on paskin juhla ikinä, kun oon takuuvarmasti töissä!

SYKSYSSÄ
Masentava keli, ja siis tää käsittämätön pimeys. Koleus, kurasuus, kaikki. Syksy ei vaan oo tehty ihmistä varten! Ja siis miks kanien tarttee vaihtaa karva, tosta yhdestä saa koko ajan olla nyppimässä karvatolloja. Nii ja joka vitun syksy "alkaa uusi elämä ja käynnit salilla", ja joka vitun syksy ne myös loppuu.

KOULUSSA
No ei mikään enää, kun en siellä käy. Tai ehkä se, että kersat pääsee liian helpolla ja niillä on nykyään siellä kaikkea.

CD-LEVYISSÄ
Ku niitä täytyy käsitellä hellästi! Ja ne maksaa omaisuuden.

LEMMIKISSÄSI
Kun se siirtää sen laatikkoa ja käy pissalla siinä vieressä, ääliö! Ja kun se kerjää koko ajan karkkia, siitä irtoo karvaa, se tökkii, jos ei sitä rapsuta. Ja se pujahtaa ovesta ulos katokseen aina sillon, ku itellä olis kiire eikä olis aikaa tökkiä sitä takas sisälle! Niin ja se, ettei se tykkää olla sylissä vaan sitä pitää rapsuttaa lattialla!

POLKUPYÖRISSÄ
Housun puntit on rasvassa ja kurassa! Vaihteet renkkaa ja jarrut vinkuu! Ikinä ei oo sopiva vaihde päällä, joko on vitun raskas tai sit polkee tyhjää!

HAMEISSA
Ei voi istua niinku mulla on normisti tapana! Nii ja täytyy ajella säärikarvat, hah, tai no kukapa pakottaa.

HOUSUISSA
No vituttaa, kun saa saatana ostaa suurinta kokoa mitä kaupasta löytyy enkä edes tunne olevani lihava. Korjatkaa, jos oon väärässä!

KORKOKENGISSÄ
Vasemman jalan korko tuntuu aina kääntyvän sisäänpäin..mulla on jotenki kiero jalka. Ja helvetti, kun suosikkikorkkareissa puutuu jalat..meinaan aina kaatua Onnelan eteen, ku ei yksinkertasesti enää pääse käveleen sen tanssiurakan jälkeen!

TENNAREISSA
Se että ne on mukavimmat ikinä ja niillä tulee lähdettyä myös paikkoihin, joihin ei vois..

VANHUKSISSA
Kiilaus kassoilla, pysähteleminen kaupassa käytäville, rahapussin esille kaivaminen bussissa vasta sitten, kun on päässyt kuskin luo. Ja se vitun kitinä siitä, jos töissä sattuu näkymään alaselkä; tulee iskias jumalauta!

PIKKULAPSISSA
Se vitun tekoitku, kun ei joku mee niinku haluais..alkaa poraamaan ja meinaa loppua happikin kesken, kun on pakko itkeä!! Ja kun saa tikkarin niin itku loppuu ku seinään. Nii ja eihän sen itkun aikana tipu kyyneltäkään, osaisinpa itekin itkeä niin.

SAIRAALOISSA
Se haju, alkaa aina pyörryttään ja meinaa lähteä taju!

NAISISSA
Se paskan puhuminen selän takana. Ja ettei osata pelata mitää, ei edes saatana sählyä. Lähtee niin järki, kun ei sitä vitun palloa saada ikinä maaliin, saati sitten kaverin lapaan! Tai ihan mikä tahansa laji höntsypohjalta, voi kristus. Koripallossaki saatana kiljutaan ja raavitaan vastapuolen pelaajat verille! Oon ikuisesti katkera, etten saanu koulussa osallistua jätkien liikuntatunneille! Nii ja liika meikkaaminen! Ja sellane hirveä blondimainen kikatus ja räkätys, kun joku mies tulee jutulle! Huoh.

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
Että se tuo tullessaan joka vuosi lisää ikää!

RADIOSSA
Kun tulee liikaa puhetta. Eikö maailmasta löydy yhtään sellasta kanavaa mikä soittais VAIN musiikkia..

TELEVISIOSSA
Kun ei sieltä tuu oikeesti mitään hyviä ohjelmia. Salkkarit ja Maajussit.

HUONEESSASI
No ylipäänsä tää "matkalaukkuelämä"..huoneessa ei oo mitään vikaa.

Vituttaako sinua usein?
No eipä kai.

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
Vitutti.

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
Vituttaa. Ja syy siihen löytyy otsikosta..vaikkei sitä kysyttykään. Vittuillakseni kerroin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.