IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

percy_

percy_

vähän elämä on noloo.

vietävän rekisterinumerobongausjuttuTorstai 13.12.2007 20:24

Mikko ja Klemppa kerto mulle yks päivä sellasesta rekkaribongausjutusta että eka pitää löytää auto, jonka rekisterinumero on yksi ja sit kaksi ja niin edelleen.

No kattelin täällä saksassa kun noissa autoissa on tollasia ihan kivan pieniä nuo rekkarinumerot että jos näkisin ykkösen. No eipä näkynyt. Sit tajusin jossain vaiheessa etten ollut nähnyt kyllä mitään muitakaan rekkareita joissa olis vaan yks numero. Ajattalin sit et alkaisin bogaileen kympistä ylös päin.

Niitä olikin sit jo enemmän. Sit oltiin sunnuntaina frankfurtissa ja näin siellä ykkösen. Ja sit näin kolmosen. Olin ihan että plaah kun en ollu nähny viä kakkosta. Mutta kun olin kävelly vähän matkaa näin kakkosen siinä parkissa ja sen jälkeen oli ihan pakko juosta sen kolmosen luo takas :)

Jatkoin kuitenkin vielä bongailua kympistä eteenpäin. Olin kuitenkin jo jossain 14:ssa. Viidentoista löytämiseen meni vähän kauemmin muuta kyllä sekin sieltä lopulta löyty. Ja nyt jumitan tuossa vietävän kuudessatoista. Vähän mua ärsyttää. Oon nähnyt 17:n jo ainakin kymmenen kertaa, mutta en yhtään 16:a. Ja kaiken maailman 106:sia ja 66 ja 61 ja 160 mutta ei kuuttatoista. Eilen kun tulin kaupasta siellä oli yks auto ihan keskellä ei mitään ja ajattelin, että toi on nyt varmasti se kuustoista. No olihan se. oikein tuplasti (1616). Sit kun vielä näin yhden sitsemäntoistasen tulevan vastaan ajattelin että ehkä mun elämä on onnellisempaa, jos vaan etsin nelosta sitä koskaan löytämättä ja unohdan tuon vietävän kuudentoista.


Noi kaikki numerot on ihan väärin taivutettu. Olen pahoillani jos se häiritsee jotakuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.