IRC-Galleria

VKL SomerollaMaanantai 11.06.2007 21:43

Perjantaina klo ~1900 lähdin suunnistaman Primeralla Someroa kohren ja löysin kuin löysinkin kohteen! Jenni jo valmiina orotteli mua ABC:n pihassa ja sitten alkoi kauhea ralli hään siskhoon luo. No sitähän oli sitte melkein samantien valmis nukkumaan, joten pää tyynyyn palan matkaa leffaa kattottua.

Lauantaina aamupalan jälkeen lähdettiin käNppää "reNppaamaan", pariin kertaan piti kaupassa käydä, ennen kuin mitään sai aikaan. Loppujen lopuksi ei sielä kyllä paljoa mitään saatu aikaan, kaikkea muuta kyllä. :o Kovan suorituksen jälkeen näimme parhaaksi palkita itsemme kebulla! Suunta takaisin Jennin siskhoon & miähen luo ja viintä litkimään. Kaunotar sai sitten tehtäväksi saunan lämmittämisen ja eihän siitä tullut kuin vähä hippasen kuuma vain! :D Ilta siinä, virta loppu.

Sunnuntaina herättiin ja lähdettiin sängystä noustua uimaan vilpoiseen jorpakkoon. Se keles oli kauttaaltaan MÄRKÄ ennen mua. :/ Siit sit kylälle märjät bokserit jalas ja siit si shortsit jalas ja hiaton päällä paikalliseen karvakäteen syömään pizzaa. Oli meinaan hieman täyttävää pizzaa, itse jaksoin juuri siitä kerrospizzasta oman osuuden syödä! :S Simmää hain tavarat, mutta en päässyt kyllä lähellekään kuudelta lähtemään, karttakin jäi sinne. :o Kotona olin klo. 1215.

tykkär om dei mykket<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.