IRC-Galleria

Juu...Sunnuntai 26.03.2006 23:37

Vähän on päässy lipsuun tää kirjottelu, mut elämä on niin tylsää et ei oo mitään kirjoitettavaa... Tai ei ainakaan mitään mitä jakaisin julkisesti! ;)
Koulussa käydään ja siinä ne päivät sit meneekin. Yllättävän hyvin oon kyllä jaksanu käydä siellä kun en oo 3 kk aikana lintsannu kun yhden tunnin! Pelottavaa...
AMK:hon laitoin hakemuksen jos sinne vaikka sattuis pääseen niin sais enemmän opintotukee. :) Ja yliopistoon laitoin paperit meneen kans. Toi kauppaopppilaitoksen asiakaspalvelu ja markkinointi ei oikein oo mun alani, mutta luokkakaverit on kyllä TOSI mukavia! Et pelkästään jo sen takia sinne vois melkein jäädä ja käydä koulun loppuun. Ryhmähenkikin siitä pikku hiljaa alkaa kehittyyn. Varsinkin kun meillä ei mee erään nimeltä mainitsemattoman opettajan kans asiat ihan yksiin ja voidaan yhdessä paasata siitä.
Mutta sinulle joka mahdollisesti jostain ihmeen syystä jota en ymmärrä päädyit lukeen tätä tekstiä ja luit sen jopa loppuun asti, otan osaa. Toivottavasti et kuollut tylsyyteen.
Love ya! Bye!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.