IRC-Galleria

pienviljelijä

pienviljelijä

Ei mitään uutta pohjoisrintamalta

TOSIKIVA Ruisrock tosi kiva.Tiistai 13.07.2010 03:17

Tosi ikävää oli kun Spektor Regina lopetti kesken jonkun lähipiirissä sattuneen tapahtuman takia. Tosi ikävää. Ja kun irtaannuin musiikin maailmasta huomasin että J T ja K oli karannut katsomaan tanssivia batterylavamötköjä. Vaikka ihan kivasti ne kyllä tanssikin.

5 päivää yli 30 ja 15 välisessä ilmastossa ja auringonpaisteessa. Teltassa. Kännissä. Se tekee ihmeitä terveydelle, kaikki raajat palanut, psykoosi on melkein todellisuus; likainen ja vaurioitunut olo. Mutta vastalahjaksi "kärsimyksistä" sai kyllä hyviä muistoja ja nauruja. Aika suuri osa matkasta oli melkoista psykedeliaa ja randomiutta. Lisäksi tietenkin hyvää musiikkia ja elämyksiä. Maagisia, olemattomia, linnoja ja ihmeellisiä keskustelujä; kaikenlaisia ihmevälähdyksiä.

Nyt pitääkin luoda FaBo-tunnus (sori Juuso) koska lupasin norjalaiselle kännissä että teen niin voidaan olla FaBo-ystäviä. Tosi romanttista. Ja se on muuten komea. Voi pojat. Ja ette pääse frienduliinukoiksi, tai sit ehkä kuitenkin. Se oli siinä, ensi vuoteen todennäköisesti.

Teltta eteisessä mölöttää,
sen siitä saa kun kassina käyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.