IRC-Galleria

pikkuenkeli

pikkuenkeli

Muokkaa tilaasi
vitsi eniten kivin tunne maailmas on se, et pystyy hymyilemää ilman et sattuu. ja se, ku tietää et se epävarmasta yhteisestä tulevaisuudesta perustuva helvetti, mitä elämä viel vähän aikaa sit oli, on nyt ohi, ja pääsee alottaa alust puhtaalt pöydält. en muista koska oisin ollu yhtä onnellinen. en varmaan ikinä. ihanaa viimeinki nähä, et se vittumainen, itkuinen, vihanen tyttö mikä oon viime kuukaudet ollu, ei oo se oikea mä. et viimeinki pystyy nauramaan ääneen ilosta eikä katkeruudesta. ja nauttimaan siitä, että on saanu oman itsensä takaisin.
maailman paras tunne on se ku tajuu et kerranki tulevaisuus näyttää valosalt ja et nyt saa vastata tekemisistään vaa ite itellee. koska ainoostaan sä ite tiiät mikä on totuus, kuka sä oot, mitä sä ajattelet, mitkä on sun vahvuudet, etkä sä oo kellekkään muulle tilivelvollinen. enää ei tarvi vaan pelätä ja oottaa sitä hetkee et koska se toinen päättää taas kyllästyy suhun ja käskee painumaan vittuun, syyttää sua kaikista maailman asioista koska ei pysty ite myöntämään tekemiään virheitä, ja koska se taas päättää armollisesti ottaa sut takas elämäänsä pyytämättä edes anteeksi omaa käytöstään, koska ajattelee ettei ite oo tehny mitään väärää, kaikki vika on aina vaan siinä toisessa, eli mussa. mut ei enää.
ja kaikkist parast on, etten mä oo ees yhtään katkera. oon vaan helpottunu. oon ekaa kertaa moneen kuukauteen ONNELLINEN. ootan joka päivää ihan pähkinänä koska ei koskaan tiiä mitä näkee, kehen tutustuu ja mikä saa sut nauramaan yksin ääneen.
mul on ihanii kavereit, joit en vaihtais ikinä.
mul on mahollisuudet mihin vaa, koska ekaa kertaa mä oon vahva omillani, ja siit on kiittäminen vaan sitä ihmistä joka päästi mut pois. kiitettäköön häntä myös siitä, et ekaa kertaa elämässäni oon alkanut näkemään maailman pienimpiä asioita, ja arvostamaan ihan pikkuruisia, pienenpieniä eleitä ja hetkiä. mikään ei oo elämässä itsestäänselvää.
ekaa kertaa mä oon kokonainen ilman jotain toista ihmistä.
eli KIITOS! parempaa lahjaa sä et ois voinu mulle antaa ikinä.päästämällä mut vapaaks, pois sun luota, sä teit musta maailman onnellisimman tytön. en ikinä unohda sua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.