IRC-Galleria

pirkko-inkeri

pirkko-inkeri

llä on taas VIP! Galleria addiktio ....

Maanantai terveiset Pikeltä!Maanantai 07.04.2008 15:12

Grrr! Aamul piti herää ihan sika aikasin, koska rakas kulkupelini piti viedä setälle korjattavaksi. Kello. 7:00 oli kello herättämässä, ensimmäinen havainto herätyskellosta oli vasta klo: 7:15, joten vartti tunnin se oli ehtinyt torkkua ennenkuin havahduin siihen mitä ärsyttävimpään ääneen. Taas kerran manasin aamuherätyksiä, mutta samassa hetkessä tunsin kuitenkin suurensuurta iloa siittä, että töihin ei tarvitse koskaan herätä ennen kukonlaulua :) - ajoittain jopa osaan arvostaa yötöitäni! Lopulta sain vääntäydyttyä hereille, pikapikaa vaatteen niskaan ja autoa viemään, ehdinkin paikalle vain 5min sovittua aikaa myöhässä - riittävän ajoissa maanantai aamuksi.. Eli loppupeleis ihan hyvin alkoi tämä viikko :)

Mikäs sitä on viikkoa aloitella mukavan ja rentouttavan viikonlopun jälkeen. Raksu ystäväni oli viikonloppu vierailulla, vietettiin laatuaikaa saunoen ja maailmaa parantaen. Lauantai iltana suunnistettiin yöelämään, täytyy sanoa että ratkiriemukas ilta olikin taas, ainakin minulla ;) Aamun tunneilla vasta takaisin kömmittiin. Lauluraikas ja juttuariitti... taidettiin muutama tunti tanssiakin tai hilluu siel tanssilattialla.

Grillikauden avajaisia vietetiin sunnuntai iltana. Nam! Kunnon grillimestareita ollaankin, äärettömän hyvät eväät saatiinkin aikaiseksi - kesää odotellessa!

Nyt alkaa vapaapäivät olla historiaa tältä erää. Huomenna pitää suunnistaa töihin. 7yövuoroo olisi edessä. En oikein tiedä menenkö töihin mielelläni vai en :) heh! Vaikeeta... toisaalta vapaita on kestänyt niin pitkään, että ihan kivakin mennä mutta toisaalta kauhistuttaa ajatus antautuu viikoksi töille. No, työviikon jälkeen koittaa vapaa viikko, silloin suunnistetaan Raaheen ja Ouluun eli sen voimalla valvomiset menee laulaen. Ihanaa päästä näkemään kaikkia raksuja ihmisiä, onkin ollut jo suurensuuri ikävä!

Ehkä olisi jo aika lopettaa tämä aamukahvin nautiskelu ja suunnistaa päivän askareitten pariin. Pitäisi vähän siivota, käydä treenaamassa ja hakea auto. Mussunmussuakin pitää lenkkeilyttää, repsukka ole päässyt edes aamulenkille ku emäntä vaan istuu koneella ja hörppii kahvia. Niin se elämä etenee ... Hyvää viikkoa kaikille :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.