IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

MaanantaiMaanantai 08.05.2006 23:46

<koti->itkonen->koulu->itkonen->koti->terassi->koti>kotona jotain juttuja aamulla sitten itkoselle ilmottautumaan... vihdoinkin sai ilmottauduttua ja sillai, hyvä juttu! siitä sitten 58lla koululle ja koulussa... ruokana taisi olla hmm muusia ja puikkoja ja muusissakaan ei tällä kertaa tai ei ainakaan minun lautaseltani löytynyt mitään perunaa suurempaa... :) jepjep sitten lisää koulussa ja koulussa vielä lisää ja sitten vielä hetki koulussa ja lopulta sieltäkin pitkän tunnin jälkeen poies, vaikutti ehkäpä hieman levottomalta ihmiset siellä tunnilla, huitoivat, istuivat kummalliset hatut päässä tai muuten vain tekivät jotain aivan muuta, mutta se on se tyhmä kaiutin systeemi ei sellasta vaan voi jaksaa kuunnella...

sitten koulusta itkoselle takaisin ja siellä iskettiin heti kättelyssä joku hirvee nippu paperia käteen ja joo :D hmm... kiire tulee... nyt ei ehkä kerkeä enempää kirjotella... :/
jatketaan myöhemmin jos ehtii tai jotain sellasta...

jatkuu... niin itkosella tosiaan... hmm unohtu jo mutta jep sellasta kaikkea :D
sieltä sitten kotia kohti ja kotona joo siinä ei kerenny kun hetken oleskella ja ainiin joo juu teinhän minä ruokaakin, se oli hurjaa...noo isukki oli onneksi samaa mieltä että hyvä vaan ettei näitä tälläsiä ole kovinkaan usein... :)

jep ja sitten siinä tuli ihmisiä vaikka kuinka monta hirmuinen lauma meijän oven taakse ja ilmottivat että se on terassi palaverin paikka aiheesta mörököllit willassa, nooh sitten palaveerattiin ja joo vähän myös tulevasta hk:n sinisestä ja pj-kurssista puhuimme... kaikkea sellaista... ei muuten kuulostanu kovin hyvältä, mulle nimittäin luotettiin ruuan suunnittelu ostelu ja valmistus :)

jep ja sitte kotona... hmm ei kai mitään, kovasti pohdittu josko sitä huomenna pöörällä menis, mutten vielä oikein tiedä, saa nähdä, ehkä, ehkä ei...Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.