IRC-Galleria

sadepäiväMaanantai 21.01.2008 22:41

"Mikä on se juttu, jonka takia olet epätoivoisiin tekoihin turvautunut
Juttu, jonka takia on sodittu ja murhattu
Mutta ilman sitä ihminen on niin pirun turhautunut
Mikä on se, joka halaa sua ja jolle purkaa surut?
Joka saa sut miettiin "Mitä vittua?",
kun sen takia aina leuka sekä silmät tippuvat
Sitä moni joutuu kaivaan syvemmältä
Iltarukouksessa pyytään taivaan ylemmältä
Sitä etsivät nuoret, se tukee hetkinä huolen
Se saa esiin kovimmanki miehen herkimmän puolen
Sitä kaikki hakee, osa ei löydä koskaan
Se lyö alas ylimielisen ja ylös nöyrän nostaa
Se suutuspäissä heitetään hukkaan,
se saa sut kerään tyynyn alle juhannusyönä seitsemän kukkaa
kun vaan katson sitä nään niin paljon hiton hyvää
et sen kuvailemiseksi tarviin Daven isoo kynää"

181Sunnuntai 06.01.2008 00:25

juna kääntyy...

Uusi VuosiTiistai 01.01.2008 09:12

Ryyppäämistä, homoilua, karkaamista, päivystämistä,
riehumista, hajoilua, leffoja, lukematon määrä leffoja,
lisää homoilua ja ylenpalttista rietastelua.

Siinäpä aika pitkälti ainekset uudelle vuodelle intissä.

Olipahan erilainen kokemus.

"Joskus pillu maksaa..."Lauantai 29.12.2007 19:36

©Disco-Ståhl 28.12.2007

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 03:18

sitten alkaa olla se päivä kasassa, ja tässä vaiheessa melkein päälimmäisenä tai ainakin viimeisenä on mielessä taas tuo syöminen, tulipahan harrastettua, pesoselle terveisiä: mä voitan sen vedon : )
mutta oikeasti kivaa oli nähdä taas ihmisiä, sekin on kumma juttu että vaikka kuinka lähellä on sukulaisia niin ei niitä juuri ikinä näe, mutta se on kiva että edes kerran vuodessa näkee ja kuulee muutakin kuin huhupuheita. mutta nyt torkkumaan jotta aamusta jaksaa taas virkeänä olla syömässä.

Hyvää yötä ja kauniita unia

55piikkiä kammassaMaanantai 24.12.2007 21:33

eilen en muistanut kuinka mukavaa aikaa joulu on, tosin homma saattoi johtua jo siitäkin että eilinen darra oli ehkä toissapäivästä paljon pahempi ja viime aikaisia huomattavasti järkyttävämpi tai oikeastaan jos totta puhutaan niin en ole koskaan kokenut samanlaista.. eipä siitä sen enempää tänään on ollut taas kerran loistava päivä, pidän joulusta, en välttämättä juhlasta sinällään vaan sen tunnelmasta, tunnelma on ainakin niin pitkään kuin muistan ollut meillä kotona samanlainen ja se on jotain josta pidän, josta todella pidän. Tänään on siis taas kerran syöty,saunottu, nähty nälkää ja nukuttu, ja taas kerran syöty, sitten jälleen hieman nukuttu, tai noh näistä torkuista vastasin lähinnä minä,mutta nukuttu kuitenkin, ja lopulta pitkän lähes loputtoman odotuksen jälkeen pukki saapui ja se oli ensimmäinen kerta koko päivänä kun lapset olivat aivan hys, ei tullut sanaakaan ei ääntäkään, kunnes rasmus uskaltautui ja täräytti pienen soolon huuliharpulla josta ilo irtosi ja jälleen oli meteli korvia huumaava, tosin nyt sekin on ohi ja jäljellä ei ole kuin joulunajan asukit ja talon normaali väki. kohta aika kai siirtyä leposaareen tervehtimään niitä rakkaita jotka eivät fyysisesti tämän illan juhliin pääse osallistumaan, mutta jotka ovat sydämissämme mukana elämän joka käänteessä. sen jälkeen tuonne serkuille tervehtimään sitäkin puolta suvusta.

Timosen nyrkki, luulen että sen kanssa tekemistä tulee olemaan monta päivää vielä, mutta kyllä minä nämä palikka tehtävät olen aina ratkassut ja lopulta oppinut tekemään nopeasti ja silmät kiinni, näin on tapahduttava tämänkin kanssa.


Herra AlikersanttiPerjantai 21.12.2007 22:05

tuntui tavallaan aika hienolta kun lopulta selvisi tähän saakka, kaikkien "movettamisien" tai niinkuin itse sanoisin vastoinkäymisten jälkeen onnistuin kuin onnistuinkin käymään kurssin loppuun saakka, eilen sitten juhlittiin ankarasti ja sellasta, eipä siinä sen enempään.

aamusta heräilin jo aikasin, muistaakseni joskus ennnen kahdeksaa, kymmenen jälkeen tai mahdollisesti aikaan päätin lähteä hieman jouluostoksille ja siinä sitten menikin useampi tunti kun siskonsa kanssa lähtee niin eihän siitä tule mitään, sillä kun noita ostoksia näytti riittävän, mutta eipä siinä mitään oli tavallaan ihan hauska pyöriä itiksessä ja nähdä ihmisiä matkalla, vielä kun olisi kerinnyt ja uskaltanut jutella tai jotain, nooh mutta joku toinen kerta sitten, mitäköhän itiksessä käymisen lisäksi tänään, noo, kävin syömässä paten luona ja sitten olen kotona muka-siivoillut yläkertaamme mutta enpä nyt sanoisi että olisin mitenkään suuresti saanut aikaan, kun aikaa on kuitenkin ollu 8tuntia ja vessaa lukuunottamatta kaikki muut huoneet ovat käytännössä entisellään.. nooh mutta yritys hyvä 10. kohta sitten pitäisi lähteä jerzin kanssa hieman elokuvia katsomaan tuonne haagan suuntaan...

<3Sunnuntai 16.12.2007 21:21

Olipas hauska käydä taas kotona. kaksikin viikkoa poissa on yllättävän pitkä aika ja siinä ajassa ehtii tehdä ja puuhata vaikka mitä. nyt on jäljellä enää neljä päivää aukkia joka on sekin suhteellisen yllättävää että kaikkien tapahtumien jälkeen olen näinkin pitkälle selvinnyt, on tässä kuitenkin tapahtunut yhtä sun toista ja erästä kokelasta lainatakseni "todellakin, vitun vemuli, ja vauhdilla!" : ) joten ehkä se on se status joka on tässä tullut saavutettua, aliluutnantit epäilee ja valmiiksi vempaksi ja joukkueelliset miehiä juoksee ympäri niinisalon harjoitusaluetta etsimässä vemppa-aaltosta joka yllättäen löytyy rivistä?!! mitä helvettiä?! mutta niin se vain oli aaltonen oli viimeinkin löytänyt riviin vaikkei sitä kukaan uskonutkaan. ja oli ollutkin rivissä jo jonkun aikaa, mutta juu ehkä se on taas aika pukea päällensä ja matkata kohti öpistä. torstaina takaisin joulua viettämään.


"ootsä ihan kiva mut en todellakaan rakasta
sitkun en enää jaksa lisää kortteja saa pakasta
mä oon talonmies siks ei portteja vaan lakasta
mut saan sut kiintyy lisää aina olemalla kamala
olemalla kavala siitä potematta darraakaan
sotkemalla asiat siitä olematta paskana
helppo päästää irti jos on onnen kanssa hatara
jos on nopeet jalat alla ja polkemalla satamaan
vaikka sanot et oon komea ja mahtava
oot korvikkeena paska ja komennat mut kasvamaan
ehkä aikanaan ostettava barbara
jos et tajuu ettei tää oo todellakaan vakavaa
on korkee aika valita jos en anna halata
haluutko tätä juttuu jos ei ongelmaa vaan ratkasta
kun sä tarviit läheisyyt oon possen kans kaatamas
tajuu ettet musta oo saamas todellakaan rakasta

mä en suhteit samaan aikaan muiden kanssa harrasta
siks saatatte elää rauhas ikin kokematta parasta
koskematta parasta olematta parhaankaa
mut vaik on suhteit ei oo aina olemassa rakasta"

"sun pippeli on sininen"Lauantai 01.12.2007 15:19

nyt alkaa olla kokeiluja takana jo aika hyvä määrä.

yläasteella muistan kokeilleeni naisena esiintymistä ja oikeastaan samanikäisenä vielä toiseenkin kertaan kokeilin samaa hommaa, mutta sittemmin se on jäänyt, mutta kokeiluna ja juttuna oli ihan hauskaa molemmilla kerroilla, ei vaan ollu ihan se mun juttu.

käsilläni olen myös yrittänyt seistä, useastikin mutta ei sekään oikein mun juttu ole, muutoin kuin vedessä ja silloinkin niin että vain varpaat on pinnalla jolloin homma saattaa toimia enkä ehkä kaadu samointein nenälleni maahana

sitten eilen kokeilin miehen kanssa makuupussissa alasti olemista, joka sekin osoittautui loppuen lopuksi ihan hyväksi jutuksi, aluksi se oli lähinnä paskaläppä mutta loppuen lopuksi kun tunnelma alkoi lämmetä niin siitä tuli jopa ihan hauskaa, tästä kiitokset pussikumppanilleni Tood:lle : )

joskus aivan pienenä kun kokeilin ensimmäistä kertaa pyörällä ajoa oli sekin alkuunsa vaikeaa ja apu tarvittiin monessa myötöä niin lisäpyörinä kuin tukena ja neuvoina. mutta nykyään pyörällä ajo on helppoa kuin mikä ja harrastan sitä oikeastaan aika mieluusti.

elämässä yleensäkin on monia asioita joita voi kokeilla ja tehdä, puuhata ja yrittää, ja lopulta kaikki on kiinni vain ja ainoastaan uskaltamisesta, uskallanko minä tehdä jotain, on perimmäinen kysymys. joskus ryhmä kannustaa tekemään, toisinaan ryhmän tuoma paine hillitsee kokeilemishaluja ja tai ajatuksia. tällä hetkellä elämääni tunnen kuuluvani ryhmään jonka kanssa voisin tehdä ja yrittää mitä vain ja se on uskomaton luottamus jonka uskon olevan lähes ainutlaatuista.

Kiitos siitä!

viime viikotSunnuntai 18.11.2007 20:22

hmm mistökähän sitä aloittaisi, voisi melkein aloittaa siitä että tällä hetkellä tuo armeijaura ei suju mitenkään moitteettomasti, tai siis eihän siinä muuten mitään vikaa ole,kuin että riski lentää ulos kurssilta alkaa vähitellen muodostua varsin suureksi, oikeastaan se on seuraavan kahdeksan päivän aikana jopa todennäköistä. mutta eipä siinä mitään sitten lennetään jos lennetään.

seuraava asia joka myös hieman vaivaa on tämän hetkinen korvatoiminta, kun sattui vahinko niin sen jälkeen on ollut hiljaista tinnitystä oikeassa korvassa, onneksi kuulo säilyi hyvänä vaikka hetkellisesti olikin laskenut, mutta tuo tinnitys häiritsee sillä aina välillä,joskus,harvoin tulee sellanen kovempi tinnitys tai sointi korvassa mutta joo ehkä tämä tästä saa nyt nähä.
viime viikonlopun jouduin tosiaan viettämään varuskuntasairaalassa kun ne tuota kuulovammaa hoitivat ja tutkivat. mutta tulipahan hoidettua.

seuraava juttu mikä oli jopa ihan hauska juttu oli kun kävin tuossa torstaina koulussa pyörimässä jonkin hetken ja sitten näki kaikkia tuttuja ihmisiä ja opettajia ja jonkun opettajan kanssa jopa uskalsi jotain juttua heittää, tai enhän minä oikeastaan uskaltanut mutta kun hartsa näytti heittävän juttua niin olihan siihen vastailtava. moni asia oli muuttunut esineet,ilmeet, kulmat ja nurkat, jopa ihmiset ja ilmapiiri, tai en tiedä olivatko ihmiset ja ilmapiiri muuttunut alppilassa vai olinko se minä joka olin muuttunut, mutta tuntui siltä etten todellakaan kuulunut sinne enää, oikeastaan siis ihan hyvä juttu sillä enhän todellakaan kuulu sinne enää mutta silti se oli hassu fiilis vaikkakin ajatuksena juuri niinkuin pitikin olla. mutta monet ihmiset siellä vielä kuuluivat elämääni ja se oli ihan jees. ja mainittakoon vielä se että tuin alppilan abien alkoholisoitumista 60sentillä ja sain sitä vastaan palan torttua ja keksin joten tuli se päivän hyvä työ tehtyä.


eipä tässä varmaan sitten muuta viimenen ja ensimmäinen kerta tässä kuussa kotona katsellaan sitten joulukuussa uudelleen mikä on tilanne onko jäljellä kuukaus,kolme vai kuusi... nyt saunaan ja sitten öpikseen.

"Neiti hei, mitä on tapahtunu
Kato ittees mihi kuntoo sä oot ajautunu
Joka kerta ku törmään suhun oot kännissä
Ja nään sut baarissa, muuten sua ei näy missään
Ei oo hienoo että susta puhuu selkäs takana koko tienoo
Ja noi sun sääntös ne on vaarallisii
Ja kuulemma et oikein osaa pitää haarojas kii
Se on huolestuttavaa, sä et oo enää teini
Enne vaimomatskuu nyt oot enemmä ku flavor flave
Enne mukava mut nyt ihan hukassa
Sä olit erityinen nyt ihan ku kuka vaan
Oikeesti sillo menee ankeesti jos sussa käyny enemmä räppäreitä ku funky estis
Sua pusketaa näissä bileissä enemmä ku freestylee
Ja pusket nykyää kuulemma ite viivaakii"