IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Eilinen ilta meni hirveen mukavasti, vedettiin Rashan kanssa tanssilattialla kilpaa meidän noloimpia tanssiliikkeitä, mä taisin kyllä voittaa veikkaan. Naurettiin vedet silmissä ja kuset housuissa, ja taidettiin olla aika monen muun ilonaihe myös ! Mentiin myös vahingossa suoraapäätä jonkun Rashan naapurin autoon, ku luultiin että se oli meidän taksi kun pysähty meijä eteen. Ei kai siinä.
Ross oli itse mr. grumpy ja toi mukanaan taas lauman aivan karseita kavereita. Otin myös ihanan puhelun kotisuomeen Lauralle ja Jennalle, ja sain osakseni katseita tainno oikeestaan tuijotusta kun puhuin suomee. Kiitos vaan ovimiehille. Yläkerrassa oli pari poreammee ja siellä lillu pari nii karseeta brittilehmää taas ettei ollu mitään rajaa. Hyi että.

Tänää oltiin Uxbridgessa shoppaamassa. Kohokohtina mm. jätettiin vahingossa meidän puolikas pizza laatikoineen HENNESILLE, että onnee sille joka löytää meidän jämät sieltä. Puhumattakaan ehkä hajusta mikä siellä saattaa vallita. Joku tikku-ukkookin laihempi ja slightly gay meikkitaiteilija halus välttämättä meikata mut, ja pyys mallikseen.. Joutu jättään välistä.

Enää pari päivää ja sitten kotia, risteilystä puhumattakaan !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.