IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

reisi

reisi

yhtä paskaa tää koko elämä

joskus vain tuntuu ettei jaksa...Sunnuntai 16.12.2007 18:31

oon miettiny mitä pitäis tehdä, mihin päin pitäis mennä, miten lähteä menemään ja mistä itsensä löytää... on nii monta tapaa ratkaista ongelmat, puhua, ei puhua, antaa olla, unohtaa, lähteä karkuun ja sitten se viimeinen HUUTAA JA ITKIÄ KUN MIKÄÄN EI MILLOINKAAN MUUTU...

Kun vain olis niin helppoa, aina aloittaa alusta ja aivan puhtaalta pöyältä, ei kukaan, ei mikää muistuta entisestä elämästä, mutta jos aloittaa puhtaalta pöyältä onko kaveri piirinki vaihuttava???

Mites sitte ku kaverit on vaihtanu piiriä ja huomaa olevansakin aivan ypöyksin tällä saatanan pimiällä tiellä? Pitäiskö vain hymyillen jatkaa niinkuin ei mitää tai ketää olis koskaa ollukkaa...? wöy..

Entäs sitte kun huomaa että se mikä ennen tuntu hyvälle ei nykyään tunnu enää yhtään miltään vaan enemmän tuntuu pahalta, mitä wittua tässä elämässä tapahtuu? Entäs mites toiseiselle voi sanoa että älä tee enää noin toi ei enää oo kivaa, mitä toine aattelee ku toista ei enää jaksa kiinnostaa...

Mielenkiintoisia kysymyksiä, saa vvastata jokaiseen kysymykseen jos joku tietää vastauksia.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.