IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

mother ganges, Varanasi!Torstai 06.12.2007 18:04

Noni, taalla sita ollaan Varanasis ja ei voi kun sanoo kliseisesti et aika parayttava mesta. Junamatka oli aika prklllll kylma kun oli tottunut rannikon lampoon, taal taas yot melko kylmii. Saavuttiin tos aamulla ja ollaan kavelty ganges joen vartta, ihmelty ghatsei ja rituaaleja aiti gangesin varrella.

On kylla perin maaginen ja sprituaalinen mesta, ollaan majoituttu tietysti vanhaan kaupunkiin.. Ihan Krematorion viereen :D savu vaan nousee kun jengia poltetaan aamusta iltaan :o Questhousen kattoraflasta nakee suoraan joelle, apinat telmii katoilla, rukouksveisut raikaa ahtailla kaytavilla, paljon pyhiin vaeltajia ja sadhuja istuskelee ja uiskentelee joessa. On kyl tosi miellyttava mesta, varmaan semmonen 4-5 paivaa vietetaan taalla hinduhurmoksessa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.