IRC-Galleria

riiggs

riiggs

forget the video girl, kevin jonas rocked my world

Frozen out there...Torstai 27.10.2005 13:11

Soi: -
Mese: -


---

No nytten oon koulussa tietokoneluokassa koska on hyppytunti. Oli äskettäin enkkua, meillä oli nyt kysymyslauseita. Ne oli ihan kivoja koska osasin niitä aika paljon, mikä johtuu tietenkin siitä, että ne oli meillä jo ensimmäisellä kurssilla. Tosin ne oli paljon helpompia. Ja verbikysely taas täysillä läpi :) Näkee kerrankin, että niideen harjottelusta oli kuin olikin hyötyä.

Tämä luokka on aika autio ja hiljanen, kuuluu vaan ilmastoinnin huminaa ja Saaran kirjotusta kun se istuu tossa viereisellä koneella. Meillä molemmilla on siis hyppytunti. Meillä on tänään ryhmis :/ eikä mulla ole mun todistusta mukana. No ei voi mitään, ei kaikilla muillakaan onneksi ole :) Se on hyvä se etten ole ainoa joka on unhoittanut sen :D

Ja vielä Liemien tunti (Kemia). Tein vahingossa koko monisteen sinne vaikka sitä ei edes tullut läksyksi. Nyt ketuttaa :D haha.. No ainakin osaan nyt käsitteen Mooli x)

Kyllä tähän jotain voisi vielä raapustaa koska kohta varmaan mennään syöpöttelemään. Ja meillä kun ryhmis on vasta 20 yli 11 niin ei mitään hätää. Yli tunti aikaa vielä siihen ja vasta sen jälkeen on Liemiä.

Tänään oikeasti yritän nukkua kunnolla, pää on vieläkin kipee. Ärgh. Ei mikään buranakaan auta. Ja poretabletinkin söin :S Kamala särky vieläkin. En olisi aamulla jaksanut herätä, mutta pakko oli. Tulin bussilla sittenkin, koska jalat eivät suostuneet yhteistyöhön siihen aikaan aamusta. Löysin muute vanhan pannan ja uuden kaulaliinan vaatekaapista :) Nyt oon aika tyytyväinen ulkoasuuni :D

No eipä tässä enää mitään tähdellistä sanottavaa ole. Pitää varmaan mennä laittamaan tää sama teksit toiseenkin Blogiin, niin saa sekin sitten täytettä :) Heipsus.

- Daniela

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.