IRC-Galleria

dj mastola vauhissaPerjantai 08.05.2009 18:43

ei vittu meijjän matikan tunti :'DD kaikki alko vaa kyselemään mastolan dj urasta ja sit se alko selittämää kaikkee ja ois pitäny tehä jotai hemmetin kompleksiivilaskuja mitä minä ja mimmi ei tajuttu pätkääkään ja sit se repes ku tajus et oli selittäny sen teknokappaleista varmaa kymmenen minsaa.

"Mastola siellä dj:nä.."
"OOTSÄ JOKU DJ???!"
"MASTOLAND!!"

:D

:)Perjantai 08.05.2009 00:07

tänään oli hauskaaaaa :) <3 menin eka jannannanannan luo ja sit jee oli ilosta ja naurettii yhelle läskille kissalle :DD sitte mentii meille ja oli muutes semmoset nostalgiat että! nylon beeeeeat<333 meijjän elämän rakkaus oikeesti (: sit katottii kuvia ja suunnillee itkettii ku tuli nii pentumuistot mielee ja ooi oli ihanaa <3

:DKeskiviikko 06.05.2009 19:40

tänään oli ihan mielenkiintosta. "voi vittu." "ei vittu oikeesti." :'DD

16 vee <3Tiistai 05.05.2009 23:34

jee sain maailman ihanimmat kengät tack mamma och pappa (: ja ei hitto sain matikan valtakunnallisesta 7- !!! <3 että happy birthday vaa minä (:

hehe :')Maanantai 04.05.2009 20:13

r: jotenki iha kökkö olo..
j: nii mullaki on vähä semmone puutunu
r: se on se tää ennen 16 v ikää se..
j: keski-iän kriisi.

just se.

joo ei terve mikä ding päivä :DMaanantai 04.05.2009 20:04

no ensinnäki ku heräsin nii luulin et on sunnuntai ja mietin et miks hitossa mun herätyskello soi. no sitte rupesin aattelemaan et jos se onki mun soittoääni ja mietin et kuka viittii herättää mut näin aikaseen. no sitte se oliki herätysääni mut en tienny mite se sammutetaa >: katoin vaa sitä ruutua ja mietin et pitäskö painaa ok vai lopeta. ja öö olin sit aamulla iha dingg ku oliki maanantai ja ajoin pyörällä kouluun liian noppeesti ja tuli kuuma ja oli iha huuui :o ja sitte jee jonna oli koulussa finally<3 sitte oli iha wiiuu yhtärin tunti ja kaikki vaa huuti ja juorus ja sit äikän tunnillaki kaikki vaa juorus ja sitte oli iha vammasta oikeesti kaikki ja kemian tunti voi hyväne aika.. istuin ninan vieres ku noora oli hikuttamassa kemian koetta ja sanoin vaa erään ainoan ihmisen nimen nii se repes. :') ja oli aika ilosta ja ärsytti kemia ja kaikki. sitte emma oli iha ding ku se oli nii sekasin nii se oli pelottava. ja voi hyväne aika ku mentii emman kaa pyörällä kotii :')) kuvitelkaa kaks iha sekasi olevaa tyttöö ajamassa vierekkäi pyörällä. jee oli oikeesti aika terve päivä.

:oSunnuntai 03.05.2009 00:13

mulla on aivorako!!

:sLauantai 02.05.2009 19:55

riikka: sä oot iha dingg
äiti: nii oon >: ja dong myös
riikka: etsä oo dong.
äiti: ai en vai ?
....
riikka: kyl sä oot dong.

vappujeePerjantai 01.05.2009 18:31

enpäs eilen ees bilettäny missään. mut mulla oli ainakin hauskempaa ku hehe empäs kerro joillain (: ja jukkaa vähä vitutti aamulla:

jukka: mitä meillä on ruokana?
*hiljasta*
jukka: mitä meillä on ruokana??!
*hiljasta*
jukka: MITÄ MEILLÄ ON RUOKANA??!!
*hiljasta*
jukka: hm.
riikka: MITÄ MEILLÄ ON TÄNÄÄN RUOKANA? (:
*kukkaa ei puhu*
riikka + jukka: hm.
jukka: voi jumalauta..

hihi sain crowmooria viimeinki(:

hehePerjantai 01.05.2009 02:14

tänää oli aika ilosta (: oltii mimmin ja emman kaa saksan tunnilla iha ding ku olli sekotti meidän päät ihan kokonaan >: "MITÄ?? MINNE MEET?" "kanttarelli?" "kanttorille?" "ai meneekse kantamaan jotai?" "MYYKÖ SE KANTTARELLEJA??" (se meni kanttorille tekemään kanttorin hommia btw (: ) ja sitte: "vähänkö sählyn pelaajat on HYVÄNNÄKÖSIÄ!!" ja siitä alko mun ja mimmin mieskeskustelu. niii ja sutinen ei oikein tykänny. sitte en pystyny koko päivänä kävelemään ku oon iha rampa ja kaikkien piti oottaa mua (: ja jooo ussan tunti oli ihan mielenkiintonen :') uruilla ja rekoilla on muutes aika paljon yhteistä.

ainii pelattii matikan tunnilla prinsessakorteilla paskaa (: ku ei tajuttu jonkun pokerin sääntöjä >: