IRC-Galleria

Kattelin tossa matkaesitettä. näytti hyvälle.itseasiassa paremmalle kun koskaan pitkään aikaan. mukavaa ois pariks viikos tonne lämpöisään lähdellä <: ja jos sais viel yhen hyvän seuralaisen mukaan <; mut tottaa. on enää vähä niiku 2 kunno koulu päivää enne lomaa. sit on mukavaa. leivotaan vaa pipareita ja tehdään joulua ja avataan lahjoja. sit sen jälkeen juhlitaan jo vuoden vaihdetta- JES.
sit on taas mukavaa. paitsi et : kissanpieruja ja roomalaisia ei enää myydä kun vaa varastossa jäljellä olevat :< oisinpa ollut yhtä fiksu kun krista ja viime vaihteelta säästäny roomalaisii ja muitakin . enpä vaan tajunnut. uutena vuonna mulla on muute hiton hyvää seuraa. jos aattelitte yhtä hyvää löytää,niin joudutte etsiä ja pitkään.

intoilin ja kuntoilin tänään ihan urakalla. oli hassua. sit kävin saunassa ja käytin jotain nivean kasvonaamioo,se oli ihan hassuu ja näytti homeelle. mut tosi ihanaa :) pitäs vielä opetella jotain enkun sanoja.interesting. ai nii. ostin tänää ilmanraikastimen :D mun huonee haiskahtaa nyt aika omenalle. :P aika epätuoreelle vain. mutta noh. itseppä halusin jotain tuoksua. sit mun kynttilät sytty tuleen. siis se on ihan normaalii. mut ku oli 5 kynttilää sillai virekkäin nii ne leimahti. oli aika pelottavaa. mutta ei hätää, toimin kuin palomies ja ne sammui. äiti vaan kysäisi "poltitko kynttilöitä kun haisee käry? " "niin tein."
joo. eiks joka päivä aina opi jotain uutta? tai eiks nii sanota aina ? no. mä en oo oppinu pitkää aikaa mitää. paitsi et triangeli tarkottaa vähän ku kolmiodraamaa. meijän koulussakin harrastetaan kolmiodraamaa :DDDDD
noni. mut tässä tältä päivältä.


nauttikaa joulun ajasta <:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.