IRC-Galleria

<3Tiistai 03.08.2010 15:01

All you need is love?
Sitä huudetaan lauluissa, näet sen kirjoitettuna ehkä katumainoksiin, kuulet sitä elokuvissa, kuulet sitä muiden huulilta, tunnet sen sisälläsi, näet sitä päivittäin ympärilläsi. Ihmisiä, jotka kävelevät käsi kädessä, suutelevat kadunkulmissa ja lämmittävät toisiaan kylminä päivinä. Niitä pieniä ihmisiä, jotka suukottavat äitiään poskelle ja sanovat ”Rakastan sinua, äiti.” Näet ehkä niitä, jotka haikailevat rakkauden perään kirjoittaen sanoja ikuisesta rakkaudesta ruttuiselle paperille, myös niitä, jotka ovat ihastuneet ja täyttävät vihkojensa sivut nimelläsi ja sydämillä. Näet niitäkin ihmisiä, jotka käyvät viemässä kukkia entisen rakastettunsa haudalle. Rakkaus on kaikki mitä tarvitset, eri muodoissa, eri kielillä, kaiken näköisiltä huulilta tai teksteiltä.
Jokainen ihminen on varmaan kerran elämänsä aikana sanonut rakastavansa jota kuta tai ainakin tulee sanomaan sen. Jos et ole vielä sanonut sitä kenellekään, käy äitisi ja isäsi luona, ja kerro kuinka paljon heitä rakastat. Koska me kaikki rakastamme omia vanhempiamme, vaikka he olisivat kuinka rajoittavia tai ilkeitä tahansa."Rakastan sinua."Onko se todellakin niin hankalaa sanoa? Se on kuitenkin asia, jota et voi sanoa kenelle tahansa, asia, joka on teidän välistä. Se on asia, joka kaikkien on kerran elämänsä aikana kuultava. Kenelläkään muulla ei voi olla kanssasi mitään yhtä ainutlaatuista, kuin teillä on. Kukaan ei voi koskaan päässä sille tasolle kanssanne. Eikä myöskään teidän kanssa, eikä teidänkään. Kaikki rakkaus, jokaisen sanomana ja osoittamana, on yhtä arvokasta ja yhtä todellista, kuin minun tai sinun. Jokainen meistä ansaitsee osakseen sitä ainutlaatuista rakkautta, teidän kahden välistä, perheen välistä tai jopa ystävien välistä. Ystävien välinen rakkaus ei tietenkään ole yhtä suurta kuin teidän kahden välinen Rakkaus. Sen arvo on kuitenkin yhtä suurta, kuin teidän rakkautenne on.
Rakkautta on niin monenlaista, etten pysty edes kertomaan teille kaikesta. Uskon kuitenkin, että itsekin osaatte ajatella erilaisia rakkaudenmuotoja. Niitä on mm. rakkaus toista ihmistä kohtaan, rakkaus perhettä kohtaan, rakkaus ystäviä kohtaan, rakkaus mitä osoittaa lemmikilleen, rakkaus musiikkiin.. Rakkaudenmuotoja on kuitenkin rajaton määrä, etkä varmaan koskaan löydä niitä kaikkia. Rakkautta on kaikkialla, kaikissa, kaikille.
Mitä rakkaus sitten on? Onko rakkaus illuusiota, aaveita, aitoja tunteita, mitä se on? Pyysin entistä poikaystävääni kirjoittamaan tähän muutamalla lauseella tai sanalla, mitä rakkaus on hänen mielestään, mitä se merkitsee hänelle: ” Rakkautta on se, että voi luottaa toiseen ja uskaltaa muodostaa tulevaisuutta ja unelmia hänen kanssaan.” Tuossa on oikeastaan kaikkea mitä meillä oli. Me luotettiin toisiimme, luotetaan edelleen, uskallettiin alkaa muodostaa yhteistä tulevaisuutta ja luotiin suuria unelmia, joiden toteutuminen ei enää ole mahdollista. Teidän yhteisiä unelmia et voi toteuttaa kenenkään muun kanssa, koska ne ovat vain teidän. Kukaan muu ei voi kuulua teidän tarinaanne. Ne eivät tiedä teistä mitään.
Rakkaus kestää niinkin kuuluisan ajanjakson, kuin ikuisuuden.
Koskaan et voi lakata rakastamasta, jos kerran rakastit todella.
Onko pakko ilmaista rakkauttaan? Ei, se ei ole lainkaan pakollista, mutta se on monesti niin näkyvää, että sitä on lähes mahdotonta peittää. Te, jotka haluatte salata rakkautenne toista ihmistä kohtaan, olette tehneet oman päätöksenne. Esimerkiksi minä en voisi koskaan jättää sitä sanomatta, koska se on minulle niin tärkeää. Minun mielestäni kannattaa tunnustaa rakkautensa, ainakin ennen kuin on liian myöhäistä.
”Hey hey you you, I don’t like your girlfriend (or boyfriend).” Onko lauseessa sinulle jotain tuttua? Mustasukkaisuus. Mitä teille tulee ensimmäisenä mieleen mustasukkaisuudesta? Minulle tulee Moulin Rouge, se tunnettu rakkauselokuva köyhästä kirjailijasta ja itseään myyvästä tytöstä. Tunnetteko sen tarinan? Siinä tulee kuitenkin mustasukkaisuus esille erittäin hyvin. Christian (kirjailija) rakastuu Satineen (vartaloaan myyvä nainen), joka rakastuu myös tähän Christianiin. Christian on mustasukkainen, koska Satine joutuu antamaan vartalonsa herttualle, jotta hänestä tulisi näyttelijä, jotta kaikki olisi hyvin. Miltä mustasukkaisuus tuntuu? Se tuntuu kammottavalta pistolta, josta haluaisi välittömästi päästä eroon. Sinuun sattuu, haluaisit itse olla sen rakastamasi henkilön kanssa, sen toisen tilalla. Itse olen erittäin mustasukkainen ja tuntuu, että tiedän ehkä liiankin hyvin miltä se tuntuu. Jokainen meistä on varmaan tuntenut kerran elämänsä aikana mustasukkaisuutta, niin uskon.
Miltä rakastettusi iho maistuu? Minun rakastettuni iho maistui hunajalta, suklaalta, joskus salmiakilta, rehellisyydeltä, luottamukselta ja ennen kaikkea turvalliselta ja omalta. Jokaiselta suudelmalta kykenin maistamaan turvallisuuden ja hyvänolon tunteen. Se sai sisälleni valtavan meren, joka kuohusi sisälläni myrskyisästi, kuohun, joka vain tarkoitti; Tyttö, olet rakastunut”
Ensisuudelma. Ensimmäinen suudelma sinun ja hänen välillä. Se on ensimmäinen niistä kaikista suudelmista, joita sinulla tulee olemaan tai on ollut. Se on pieni taianomainen hetki, josta et haluaisi koskaan liikkua eteenpäin. Se tuntuu maailmaa mullistavalta, vaikka onkin vain kahden huuliparin kosketus toisiinsa. Se on voi olla pieni ja hellä, ja yleensä näin onkin. Eihän ennen ensimmäistä suudelmaa ole koskaan voinut suudella. Se voi olla intohimoinen ja pitkä, kaikilla se on kuitenkin omanlainen, omalla tavallaan ainutlaatuinen ja tärkeä. Ensisuudelma on pieni hetki täydellisyyttä. Pian sen jälkeen opitte toistenne tavan suudella ja pitää kiinni. Kaikki onkin sitten sitä tuttua ja turvallista, josta et koskaan haluaisi luopua. Kuinka paljon sinä tarvitsit ensisuudelmaasi rohkeutta?
On tärkeää, että pystyt olemaan rakkaasi seurassa millainen olet.
Kuvittele. Olet antanut itsestäsi hänelle täysin erilainen kuvan, kuin oikeasti olet. Mitä tapahtuisikaan jos hän huomasi, ettet olekaan sellainen kuin olet sanonut ja näyttänyt? Hän ei välttämättä enää halua olla kanssasi, koska et ollutkaan sellainen kuin hän kuvitteli sinun olevan. Älä kuitenkaan koskaan ota sitä riskiä, että hän sen jälkeen kun on sinuun ihastunut, hyväksyisi sinut omana itsenäsi, jos olet aiemmin ollut jotain ihan muuta. Älä KOSKAAN näytä olevasi jotain muuta kuin olet, sillä joku sinut hyväksyy juuri sellaisena kuin olet.
Millaista on vääränlainen rakkaus? Vai onko sellaista ollenkaan?
Lyhyt mielipiteeni vääränlaiseen rakkauteen on Aladdinista. Jasminen isä tahtoo hänen rakastuvan prinssiin. Kuten lähes kaikissa vanhoissa prinssi ja prinsessa tarinoissa, puolison tulee olla kuninkaallinen. Jasmine ei kuitenkaan ole tavannut yhtään sellaista prinssiä, joka häntä viehättäisi. Hän rakastuu köyhään mieheen nimeltään Aladdin. Tietenkään sitä ei hyväksytä. Ymmärrätte varmaan kuitenkin minkälaista on mielestäni vääränlainen rakkaus? Aivan. Sitä on sellainen rakkaus, mihin on pakotettu, missä ei ole mitään aitoa. Ainoastaan paperilla se on aitoa ja todistettua.
Ero on rakkauden kivuliain osuus. Kun rakastettusi sanoo, ettei enää halua olla kanssasi. Kaikki se hyvä on yht’äkkiä muuttunutkin pahaksi ja inhottavaksi. Sinuun sattuu, syöminen ja nukkuminen hankaloituvat. En kuitenkaan halua puhua siitä teille, koska toivon sydämeni pohjasta, että rakkautenne kestää ikuisuuden.
Rakkaus on asia, jota me kaikki tunnemme. Rakkaus on ehkä sittenkin kaikki mitä me tarvitsemme.
Hän on sinun tukenasi, Hän on sinun kanssasi aina kun tarvitset Häntä, Hän on sinun turvasi. Hän on se, joka lausuu sinulle sanoja ikuisesta rakkaudesta ja se, joka suutelee sinua sateessa tai liukuportaissa.
Jos et kopioi tätä alle minuutissa,
sinut hylätään kokoiäksesi !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.