IRC-Galleria

jenkkiläTiistai 20.10.2009 06:03

Täällä on oltu nyt vähä yli 2 kuukautta :o aika menee nopeesti, mut silti hitaasti :D On ollu homecoming joka oli tosi jees! Ja ens perjantain lähetää chicagoon! En malta oottaa :P

Nii ja halloween tulee kohta! Meil on jo sikan koristuksia ja kaikkee :D Hautausmaa pihalla. JA red wingsien pelei katotaan aina <3 Paitsi viimeks ne hävis rankkareilla... Pöh. Ja yks jeanie menee kattomaa niitä detroittii, ois siistii mennä kans, katotaa mitä nää tuumaa :) Me käytii kattoo niit 3 kertaa, ku oliva täällä.
SUOMI


Huomenna vika home meet uinnissa :D sit on parin viikkoo pelkkii harkkoi ja sit state finals. Huhhuh jännää et seki on kohta ohi.
Ois siistii alottaa laskettelu täällä talviurheilun mut en tiiö jos pitäis ostaa varusteet.. Kattoo jos vois vuokraa :)

Nännilt ja Hannalt sain kortin joka oli jeeeeeees :D ja Empan kaa suunnitellaa meijän super hyvää matkaa slovakiaa 2011 jääkiekon MM kisat!! Kiinnostuneet ottakkee yhteyttä! tarttetaa pari tyyppii lisää, ku mennää asuntoautolla :D tulee loisto reissu!

Nii ja jos äiti kustantaa, nii meen californiaan! hollywoodii tsiigailee ja tälleee :P hohoho täällä kaikki super hyvin! toivottavasti siellä kans! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.