IRC-Galleria

rollari

rollari

elämä on huora, sitten sinä kuolet

HULIULU UUMaanantai 10.12.2007 19:22

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :)

1. Toisinaan, oikeastaan melko usein ollessani yksin kuljeskelen kuvitteellisen kiväärin kanssa pitkin kämppää ja tähtäilen sillä, useimmiten ulos ikkunoista.

2. Vituttaa ihan suunnattomasti, jos leivällä on kinkku/makkara ennen juustoa.

3. En pysty enää oikeastaan syömään jos en lue Akuja, tai katso jotain hyvää ohjelmaa. Hermot menee välittömästi jos ruoka on lämpimänä lautasella ja ennen telkkariohjelman alkua tulee mainoksia vittu kymmenen minuuttia.

4. Aina kun puhun puhelimeen tai kirjoitan viestiä, kävelen ympäri kämppää. En tiedä miksi. En osaa tehdä sitä niin että istuisin paikallani. En varsinkaan jos olen yksin.

5. Toistelen mielessäni välillä moniakin minuutteja samaa sanaa tai lyhyttä lausetta. Tätä teen varsinkin paskalla istuessani, hississä ja bussissa. Kai se jotenkin rauhoittaa.

...miks näitä oli vain 5?

Haastan Kurikan lääkintävoimistelun kaikki ennen vuotta 1932 syntyneet miehet kymmenellä eurolla mukaan Jonin kiljukeräykseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.