IRC-Galleria

rolleq^

rolleq^

IRC IKUISESTI! www.pulina.fi (rolle @ quakenet, rolle @ ircnet)

Futuron Internet ja Rolleweb.net-domainMaanantai 18.02.2008 02:13

Yleensä en bloggaa tänne vaan rolleweb.nettiin (http://rolleweb.net), mutta nyt rupesi tekemään niin kovasti mieli, joten...

Moni varmaan ihmettelee miksi rolleweb.net ei ole viime päivinä ollut toiminnassa. Eteen aukeaa vain omituinen sivu joka väittää jotain että domaintunnus on vapaana. Vuodenvaihteessa vaihdoin pois Futuron Internetiltä Scene Groupille, koska paskalafkaan meni totaalisesti järki. Irtisanoin sopimuksen ja molemmalta taholta näytti olevan asiat kunnossa. Futuron vastasi irtisanomispyyntööni ja siirtopyyntööni.

Nyt helmikuussa sitten domain ei yht'äkkiä toimikaan ja kun tiedustelin niin sanoivat molemmilta puolilta että "vahvistus" on jäänyt lähettämättä ("huomasitko viestin joka tuli joulukuun se ja se päivä?"). Ilmeisesti kysyttyäni ensin SG:ltä, SG lähettänyt viestiä Futuronille joka laittanut SG:n asiakaspalvelijalle sanat suuhun. Miksi domain sitten oli pari kuukautta toiminnassa? Ilmeisesti erääntymispäivä oli nyt vain helmikuussa. Joka tapauksessa joudun nyt maksamaan 12 euroa lisää domainin "rekisteröinnistä" itselleni. Että sillein.

Aina joutuu kärsimään kun suuret firmat yrittävät kusta silmään... en alistu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.