IRC-Galleria

rvatuubi

rvatuubi

Jenni Ruutiainen

Maksa-allasMaanantai 30.01.2006 20:56

Nyt on saatu Irlannista tarpeeksemme. Alkaa hajoittamaan nama ihmiset taalla, elaman puute ja liian pieni kaupunki. Kun opiskelin Asikkalassa, pikkukylaa sieti sen 4 paivan verran, sit oli pakko paasta takaisin Helsinkiin viikonlopuks. Taalta ei paase pois kuin kerran kahdessa kuukaudessa, jos sitakaan. Ensin pakoilimme lomapaivina pikkukyla Ennisia Limerickiin, joka on hieman isompi kyla, mutta nyt sekin alkaa vaan vituttamaan, varsinkin kun kaupunki liikkuu nimella stabcity... Onhan meilla hieno kamppa, jossa kaiken maailman luksuudet ja auto, mutta kun ajomatka isompaan kaupunkiin kestaa vahintaan sen 2,5h (matkaa 100km)....

Eli mita siis tehda asialle? Mina ja Thomas haimme nyt siirtoa Liverpooliin (maksa-altaaseen), jossa enemman elamaa, enemman ihmisia, pidemmat baarien aukioloajat ja saa tupakoida sisalla. Tietenkin siirron saaminen saattaa kestaa parikin kuukautta, mutta kylla sen ajan jaksaa odottaa, kun vaan tietaa, etta paasee taalta pois. Samalla firmalla jatketaan, mutta ihana paasta tutustumaan uusiin tyokavereihin, yms. kun taman paikan samat naamat alkavat vain arsyttamaan.

Lisaksi olen nyt paattanyt, etta tulen ensi syksyna takaisin suomeen opiskelemaan, joten olis ihan kiva nahda tuo Englantikin, ennen kuin karkaan takaisin rakkaaseen kotimaahan. Talla hetkella vain pahkailen kovasti, mita haluan opiskella ja missa. Talla hetkella ainakin listalla on datanomi, media-assistentti ja kosmetologi. Myos Perhon Ravintolakoulu kiinnostaa... Yhteishaku amiksiin alkoi kaiketi tanaan ja loppuu helmikuun lopulla, joten eikohan tassa ole aikaa miettia.

Matkailukohteena suosittelen kylla Irlantia, taa on tosi kaunis maa, mutta alkaa herran jumala jaako tanne kuukautta pidemmaks aikaa, ellette sitten suuntaa Dubliniin.

Nyt alkaa teksti ja kerronta sen verran pomppia, etta painun kahville. Paasin just toista, aamuvuoro alkoi 6:00, enka saanu viime yona unta, joten alkaa hieman vasyttamaan. Pitais viel kuluttaa aikaa lentokentalla 2h, jolloin Tuomas paasee toista.

Eli kuittaus taalta ja kiitos niille, jotka aanestitte Tarja Halosta presidentiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.