IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Haahaa.Lauantai 24.11.2007 14:39

voisinpas pitkästä aikaa kirjottaa tänne jotain muutaki ku jotain. noh, tänään on kiva ilma, ku aurinkokin paistaa, eikä oo loskakelii. jos ois enempi lunta ni vois mennä hiihtämään.
asiasta seitsemänteen, 221 päivää maltalle. siellä kolme viikkoo kiertäen baarit. auringos pitäis myös kärventyy ja opiskelu meneeki siin sivus.. jotenkin.
päivä alkos tosi huonosti, koska peppi alko räksyttämään jo puol 10, enkä sit saanu enempää nukuttuu. onneks päivä parani, kun pääsin koneelle ja huomasin etten oo aivan yksin tässäkään maailmassa. (?lol?) :D
sitten - jamppa lähetti mulle biisin, mut se oli aika huono. ja äsken se soitti, että pitäis kiiruhtaa viinaa juomaan. kello on puol yks enkä oo jaksanu vaivautuu ees viel suihkuun. ehkä pitäis...
noh, näin tylsää oli, et piti kirjottaa gallerian päiväkirjaan, huh. :D
pitäkää hauska lauantain. moikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.